Galaxy W Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom Final(06.06.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye

Hocam tavsiye ettiğiniz rom gerçekden güzel bi kaçgündür kullanıyorum şarzı da gayet güzel cihazda ısınma vs de yok sadece kulaklık takınca birkez resetledi okadar onun dışında çok güzel tekrar teşekkürler hocam

woltaj_07

Üye
Arkadaşlar usb hızlı şarj için (etkinleştirmek için 3. parti uygulamayı ihtiyacı) açıklaması var acaba nasıl yapılıyor ?

f_conq

f_conq

Üye
arkadaşlar bana acil system/app dizinindeki telephoneprovider.apk isimli dosya lazım rootexplorer vb. programla kopyalayıp upload edebilimisiniz çok acil

Edit: Gerek kalmadı dosyayı buldum teşekkürler

nsky9494

Üye
Rom atıp atmamak konusunda 1 aydır düşünüp romlar hakkında araştırma yapıyorum ve bulduğum en iyi rom bu fakat daha önce hiç rom atmadım bu romu yüklemeyi düşünüyorum ama şuan telefonun orijinal (2.3.6) romuna göre herhangi bir eksiği olur mu ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.Rom atıp atmamak konusunda 1 aydır düşünüp romlar hakkında araştırma yapıyorum ve bulduğum en iyi rom bu fakat daha önce hiç rom atmadım bu romu yüklemeyi düşünüyorum ama şuan telefonun orijinal (2.3.6) romuna göre herhangi bir eksiği olur mu ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

arif_can

arif_can

Üye
Build.Prob Modları: ne işe yarıyor anlatırmısınız ?

arif_can

arif_can

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

nsky9494

Üye
Telefona kodlar gerirek çeşitli hızlandırmalar veya kapatmalar yapılır
Rom yüklemeyi düşünüyorum fakat şarj ve stabilitesi iyi olan bi rom önerir misiniz.
Wonderlight mı yoksa cm9 mu çok kararsiz kaldım.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Saf Rom kullanmak istersen CM9 u öneririm ama editlenmiş istersen wonderlight işini görür. Zaten wonderlight ta cm9 tabanlı

erdi_s

erdi_s

Üye
Bana badgeprovider.apk lazım cm9 için çalışan. Mesaj geldiğinde mesaj ikonunun üstünde bildirim olsun istiyorum. Olan varsa paylaşabilir mi?

y7ta4gmfku

Üye
guncel ltfn

blackcat67

blackcat67

Üye

cadde19

cadde19

Üye
hocam cm9 ile hangi kerneli kullanırsam şarjdan tasarruf ederim yardım edebilirmisiniz lütfen

burak_909

burak_909

Üye
erdi_s

erdi_s

Üye

Buyur kardes rev8 linki burda. Download sectiona tikla

hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
deneyen var mı?

Üst Alt