Samsung Çift Sim Destekli Galaxy Note 3′ü Sundu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Çift Sim Destekli Galaxy Note 3′ü Sundu
Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, üst seviye de Galaxy S veGalaxy Note modelleri ile ortalığı kasıp kavurmakta. 2013 başlarında ilkUnpacked etkinliği ile Galaxy S4‘ü sunan firma, 4 Eylül tarihinde ikinciUnpacked etkinliğinde de Galaxy Note 3‘ü resmi olarak duyurmuştu.



Samsung yeni amiral gemisini kısa sürede satışa sundu. Ülkemizde de satışa sunulan Galaxy Note 3, büyük teknoloji marketleri aracılığı ile satın alınabiliyor.

Galaxy Note 3, 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde SuperAMOLED dokunmatik ekran ile geliyor. Qualcomm Snapdragon 800/Exynos 5 Octa olmak üzere iki farklı versiyonda gelmekte. Türkiye‘de satın alınabilen versiyon ise Exynos 5 Octa içeren N9000 modeli.

Diğer özelliklerine baktığımızda Galaxy Note 3‘ün 3GB sistem belleğine sahip olduğunu görüyoruz, ayrıca dahili veri kapasitesi olarak 16GB/32GB/64GB olarak satın alınabiliyor. Arka yüzünde yer alan 13MPkamerası 4K video çekimi yapabilir ve ayrıca ön tarafta da 2MP başka bir kamera daha yer almakta.

Samsung, son dönemde üst modellerinin çift SIM kart içeren versiyonlarını da sunuyor. Bu versiyonlar özellikle Çin ve diğer bazı Asya ülkelerinde pazarda ki yerini almakta. Şimdi de gelen bilgiye göre yeni akıllı telefonu Galaxy Note 3′ün çift SIM kart destekli versiyonunu satışa sundu. Bu versiyon Qualcomm‘un Snapdragon 800 yonga seti ile geliyor.

Bu yeni Galaxy Note 3 Çin’de satış sunulurken, fiyatı da 735€ civarında. Karşılaştırma yaparsak eğer, normal versiyon ise 700€ civarında fiyat etiketine sahip.



Samsung çift SIM destekli Galaxy Note 3′ü sundu
 


hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çift sim not2 bulamadım belki 3u buluruZ
 


Üst Alt