Kurbanlıklar Kerem Ile Aslı'yı Alana Bir De Otomobil

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
    Konu Sahibi
Kurbanlıklar Kerem Ile Aslı'yı Alana Bir De Otomobil


İlkadım İlçesi'nde besicilik ve kasaplık yapan Orhan Kütür, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte ilginç bir tanıtım yaptı. Kütür, 'Aslı' adını verdiği inek ile 'Kerem' adını verdiği boğayı satışa çıkardı. Biri 800 kilo, diğeri de 1 ton ağırlığında olan iki kurbanlığı toplam 50 bin liradan satışa çıkaran Orhan Kütür, hayvanlarını alana 2003 model Volkswagen Passat marka otomobilini de vereceğini söyledi.

SATILMAZLARSA KEREM KESİLECEK
Geçen yıl 1973 model Mercedes verdiğini hatırlatan Orhan Kütür, 'Bu seneki promosyonumuz da bu otomobil. 1 boğa, 1 de inek satıyoruz. Toplam değerleri 50 bin lira' dedi.

Kurbanlık hayvanlarından 'Kızımız' ve 'Oğlumuz' diyerek bahseden Orhan Kütür, 'Ben bu hayvanlara doğdukları günden bu yana bakıyorum. Kerem ile Aslı'nın hikayesini çok sevdiğim için onlara bu isimleri verdim. Önümüzdeki yıl da yeni promosyonlarımız olacak. Eğer bunları satamazsak Aslı'yı elimizde tutacağız, Keremi de keseceğiz. Aslı ile Kerem hikayesinde kavuşamamıştı. Bunlar da birbirlerine kavuşamayacak' diye konuştu


 


KayraBey

KayraBey

Üye
Şaka gibi...
İki hayvan 15.000 zaten... demek araba 35.000...
 

Benzer Konular



Üst Alt