haqanguven
Üye
şuan müsaitimNe zaman müsait olursunuz acababen dosyaları masa üstünde hazırladım .
şuan müsaitimNe zaman müsait olursunuz acababen dosyaları masa üstünde hazırladım .
a.selam. Evet mod paylaşımı yapıyorum ama kimi modları paylaşmıyorum. paylaşırsam evolsun diğer cfwlerden farkı ne olacak... evolsda kullandığım tüm modları paylaşsam ismini tahmin edemeyeceğim bir sürü cfw çıkar ama alt yapı evols olarak. onun için konularıma mod istekleri veya paylaştıklarımın dışında mod istemezseniz sevinirim...sa hakan abi ilk günden beri evols kullanıyorum şuan biraz değişiklik içinde geziyorum diiğer fw leri ama hiç biri senin evolsun çıkarttığı sesi çıkartmıyor
abi sesi dosyaları atarsan sevinirimiyi günler
tabi abi sen de haklısın gene de çok sağola.selam. Evet mod paylaşımı yapıyorum ama kimi modları paylaşmıyorum. paylaşırsam evolsun diğer cfwlerden farkı ne olacak... evolsda kullandığım tüm modları paylaşsam ismini tahmin edemeyeceğim bir sürü cfw çıkar ama alt yapı evols olarak. onun için konularıma mod istekleri veya paylaştıklarımın dışında mod istemezseniz sevinirim...

anlayışın için teşekkürler kardeşimtabi abi sen de haklısın gene de çok sağol![]()
sen anlatılanları eksiksiz yapsaydın istemeyecekti ama seçeneklerden o dosya kırmızı gözüküyor sil onu flaşhı başlat...merhaba nokia 700 için dosyaları ındırdım ama flashlayacagım zaman RM-670_M010.19.emmc.fpsx su dosya eksık dıyor ındırdıgım rar dosyasındada yok bu dosya ne yapmalıyım
gerek yok. yapabildinmi bari?tesekkur ederım o dosyanın orjınalını ekleyecektım klasore neredeysesonrada ugrasır dururdum heralde
rica ederim güle güle kullan...c6 ya cok rahat attım defalarca ama buna atamadım doesnt start correctly dıye hata verdı yenıden baslat pili çıkar fılan dedı yaptım telefon sıfırlanmıs sadece yuklenmemıs bıseytamamdır hallettım tesekkur ederım biliyorum diye atladıgım kısım olmus tesekkurler hızlı cevap ıcın
cpu gpu modları kullanabilirsin ama evolsda fark edeceğini sanmam. çünkü hızlandırabildiğim kadar hızlandırdım...Çok sağolun son cfw nizi ilk günden beri kullanıyoruz acaba arada sırada bataryayı hızlıtüketmesini göze alarak daha hızlı bir işlemci seviyesine ulaştırabilir miyiz patch yada öneriniz nedir Teşekkürler
Bilgilendirme için teşekkürler. Kolay gelsin kardeşimbugün telefonun açık olalı 18. Günü..hiçbir kasma yok..ofw de 16.günden sonra yetersiz ram uyarısı verir 2 uygulamadan sonrasını açamazdın.telefon onları kendi kendine kapatırdı.şimdi hiç sorun yok.ram kullanımı çok dengeli.bakalım Kaç gün açık kalarak Idare edecek.onu test ediyorum.
sende saolsağolasın dostum sana da![]()

Öyle bir hata yok, Hata varsa zaten başında hata olur, sonradan oluşmasının nedenleri kurduğun uygulamalardan kaynaklı olabilir yada sistemden sildiğin bir dosyadan da olabilir ve bu bir makine zamanla ufak tefek hata vermesi normal, malum insanlarda hastalanıyorİlk başlarda güzeldi ve her şey yolundaydı. bi ara nolduysa galeride resimler görünmüyor videolar olanlar gozukuyo sıldıklerım sılınıyo ama yınede gorunuyo. yenı atılan vıdeolarıda bulmuyor. bunun dısında en ufak sıkıntım yok.tekrardan update software yaptıgımda galerıde resimleri gorebiliyorum ancak uzerlerinde oynama yapamıyorum videoların durumu aynı
... hard format atıp hafıza ve depoyu biçimlendir...Yeniden flashladımÖyle bir hata yok, Hata varsa zaten başında hata olur, sonradan oluşmasının nedenleri kurduğun uygulamalardan kaynaklı olabilir yada sistemden sildiğin bir dosyadan da olabilir ve bu bir makine zamanla ufak tefek hata vermesi normal, malum insanlarda hastalanıyor... hard format atıp hafıza ve depoyu biçimlendir...

edemediydim.