Haber Android 4.3, Android 4.2′ye Göre Daha Hızlı Yükseliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android 4.3, Android 4.2′ye Göre Daha Hızlı Yükseliyor
Google tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi büyümeye devam ediyor. Her geçen gün pazarda ki payını arttıran Android, akıllı telefon pazarından sonra tablet pazarında da liderliği almayı amaçlıyor. Google Android işletim sistemi için her ay bilgi sunmayı ihmal etmiyor. Eylül ayı için de Android sürümlerin oranlarını paylaştı.



Eylül ayına baktığımızda Android 4.1 ve 4.2 Jelly Bean sürümlerinin%47.1 gibi oldukça yüksek bir orana ulaştığını görüyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda Nexus 7 ile gün yüzüne çıkan Android 4.3kullanıcılar tarafından yeni nesil akıllı telefon modelleri ile sunulmaya başlandı. Ayrıca çok yakında güncelleme olarak da bir çok model için sunulması bekleniyor. Android 4.3, gelişim olarak Android 4.2‘ye göre daha hızlı büyüyerek %1.5 seviyesine ulaştı.

Android 2.3.x GingerBread sürümünün ise %28.5 oranı ile hala güçlü olduğunu görüyoruz. Google‘ın Jelly Bean’den önce sunduğu Android 4.0.x Ice Cream Sandwich sürümü ise %20.6 kullanım oranı ile karşımıza geliyor.

Ayrıca Google‘ın bu ay sonunda Android 4.4 KitKat adında ki son sürümü yayınlaması bekleniyor. Bu yeni versiyon çok büyük ihtimalle firmanın yeni akıllısı Nexus 5 ile gün yüzüne çıkacak.



Android 4.3, Android 4.2′ye göre daha hızlı yükseliyor
 


reflex

reflex

Üye
Vay be bizede biran once gelse 4.3 iyi olcak
 

eray1992

Üye
S60v2 deyken S^3 acaba nasıl bişe diye merak ederdik :( Android aldı başını gidiyor...
 

Samet.25

Ben onu bunu bilmem android alcaksan nexus alcan hem saf android hem ilk guncelleme ona geliyo hemde donanimi iyi oluyor
 

eray1992

Üye
Hemde parası iyi biliyon mu? :)
 
candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Beklemedeyiz
 

eray1992

Üye
Nexus pahalı olur mu ya. Performansıda yuksek ondan
 


Üst Alt