Arçelik şifre Nasıl Kırcaz ?

Sponsorlu Bağlantılar

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Arçelik şifre Nasıl Kırcaz ?
Arkadaşlar Bende Arçelik As-500d Cı Var Ama Bazı Kanallar şifreli Nasıl Kırcaz Tek çanak Var Türksat.... şimdiden Thank..

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Yardım Etsinnnnn!!!!!!!!!!!!!!

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Ya önemli Bi Msl Bu Neden Kimse Yazmıyo Bişeyler Bilgilendirirseniz Sevinirim

Altun.

Altun.

Üye
pek bi iblgim yok ama modül yuwası warmı?

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
var ama modül alarak değil yazılım indirerek pcden şifre kırmak istiyorum

Altun.

Altun.

Üye
hymm sen firmware güncellemsi diyorsun ama onun hakkında pek bilgim yok da işine yarayacak bi siteyi sana pm den attım

sercan_bjk

Üye
firmware güncellenmesimi istiyosun sen

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
ewet yazılım güncelleme bunun bi kolayı varsa yardım edin

ferhat41

Üye
Dostum Bendede Aynısı Var Nasıl Format Atcaz Anlatırmısın Kabloyu Aldım Gerisi Nasıl

esmer-im

esmer-im

Üye
bende merak ettim hee bizde arçelik var

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
söliyen yoq heralde

memet çavuş

memet çavuş

Üye
Arkadaşlar Bende Arçelik As-500d Cı Var Ama Bazı Kanallar şifreli Nasıl Kırcaz Tek çanak Var Türksat.... şimdiden Thank..
arkadaşım sana lazım olan 1 adet rs 232 kablo yazılım ve yükleme loaderi uydu konularında arkadaşlara yardımcı olmak isterim tabiki maxicep adminleri bana eklenti ve dosya yazılım yükleme yetkisi verirlerse şimdi ben sana şunu şunu yap desem bu yeterli olmaz uydu hakkındaki bigilerimi sizlerle paylaşmak isterim saygılrımla.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sana lazım olan 1 adet rs 232 kablo yazılım ve yükleme loaderi uydu konularında arkadaşlara yardımcı olmak isterim tabiki maxicep adminleri bana eklenti ve dosya yazılım yükleme yetkisi verirlerse şimdi ben sana şunu şunu yap desem bu yeterli olmaz uydu hakkındaki bigilerimi sizlerle paylaşmak isterim saygılrımla.

abi saolasın..

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
çözüm bulan yokmu

yusufucan

yusufucan

Üye

Kardeş Flood Yapma Ekleme Yap Artı Tek çanakta Yani Türksat'ta Kırabileceğin kanal Yok ama eğer Yazılım güncellemek istiyorsan o zaman Olabilir..Artı RS-232 Kablosunu Büyük Elektronikçilerden Alabilirsin.Artı İlgili Bölümü Sana PM atmış Bulunmaktayım.Kontrol Edebilirsin

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
tm çok teşekkürler

jatvalca

jatvalca

Üye
bende beko 520 dcı var bende internetten çok aradım ama bulamadım
20-30 ytl ye o programı yükleyipte şifreleri kıran yerler var bence uğraşmana değmiyor gidip 30 lira verdinmi dertsiz tasasız kırılıyor bana sorarsan oyle yap ama yinede sen bilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt