LG.G2.32GB
Üye
denedim bak şimdi yine denedim 24bin aldı sürekli değşiyo önceden 27 bin aldıydımProğramı kaldırıp tekrar kurup test etmeyi denedinizmi?
denedim bak şimdi yine denedim 24bin aldı sürekli değşiyo önceden 27 bin aldıydımProğramı kaldırıp tekrar kurup test etmeyi denedinizmi?
denedim olmadı 27bini çıkmadıFabrika ayarlarına geri dönüp öyle dene hiçbir uygulama kurmadan ve telefon ayarları ile oynamadan
nova 3 var tıkır tıkır çalışıyo boşta ram 978mbyi gösteriyorÇok ilginç...
ama antutu yanlış sonuç veryorBende aldığım zaman hemen test yapacağımŞu benchmarklari kistas aracı olarak kullanip hu kadar kasmaya gerek yok rahat ol![]()
Ali sence eksik yanı var mı?Takilmayin oyle programlara falan...
Kac alirsa alsin cihaz inanilmaz guzel ...
Duyuyorum kamera kötü diyorlar kendimi kesicem en sonundaAbi kesinlikle beyaz al ...
Kamerasi ekrani hizi kusursuz ... Lg ciddi anlam da basarili bir cihaz yapmis ...

Yav o kisiden kisiye degisir ben siyahi önde full siyah gozukmesi icin class dursun diye alirim biride kibar ve estetik dursun diye beyaz alir ben yillardir cihazlarimi metal kasa haricAyrıca hangi rengi tavsiye eder siniz?
Başka bir videoda sanal tuşları istediği gibi değiştirdi adam. Hatta q-memo uygulamasını ekledi tuşlara. Yani 4 tuş oldu telefonda...
Başka bir videoda sanal tuşları istediği gibi değiştirdi adam. Hatta q-memo uygulamasını ekledi tuşlara. Yani 4 tuş oldu telefonda...

bende telefona yapsam nasıl olur veya orjinali bozmayayımmıRoot işte bu işlere yarar @LG.G2.32GB sormuştun![]()