★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Bu cihazin acismasi icin 3 parmakla ekrana 2 kere tiklanmasi gibi basit ama onemli ozellikleri konuya eklerseniz iyi olur bende 3 gun kullandim ve cok hosuma gitti cihaz kuzenimin o ios cu olunca biraz zorlandi ama benden aldigi bilgilerler simdi androidi daha cok seviyor özellikle bluetootu cok özlemis ;)
telefon gerçekten oynadığım oyunlarda farkını koyuyor aga :D

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Suan bilgisayarda biraz isim var.yarın dener,yazarım tamam.iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: omursevim
silentattack

silentattack

Üye
sanal tuşlar benim sinirimi bozdu g pro gibi kapasitif tuş olmalıydı

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Fırsatım oldu,tekrar denedim.program açılıyor,hata veriyor ve tuşlara basıyorum hiç bir işlem yaptırmadan sürekli hata veriyor.Ayrıca super su izinleri açık

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Fırsatım oldu,tekrar denedim.program açılıyor,hata veriyor ve tuşlara basıyorum hiç bir işlem yaptırmadan sürekli hata veriyor.Ayrıca super su izinleri açık
Tamam kardeşim emeğin için sağol .o apk nın son kullanma tarihi geçmiş sanırım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sendenogreniyorum.com daki siteden kılıf için başvuru yapan herkes kılıf alabiliyor mu arkadaşlar ...
Teknosadan cihaz aldım kılıf 1 hafta sonra gönderilecek dediler ...
Gelen giden yok .
Bilgisi olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Sendenogreniyorum.com daki siteden kılıf için başvuru yapan herkes kılıf alabiliyor mu arkadaşlar ...
Teknosadan cihaz aldım kılıf 1 hafta sonra gönderilecek dediler ...
Gelen giden yok .
Bilgisi olan var mı ?
Dostum nedir senin bu teknosadan çektiğin :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Abi beni gerçekten zorluyorlar ...
Yarın diyeceğimi biliyorum . İlla ağzımı bozduracaklar bana ...

Invoke

Invoke

Üye
Teknosayı ara, yapıştır lafı abi, gerçi laftan anlamıyorlar. Bizim de canımızı vestel sıkıyor kaç haftadır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yarın gerekeni yapacağım ben onlara ...
Bu ne sorumsuzluktur yahu ...
Kılıf hediyeli deniyor orta da kılıf yok halen...

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Cidden hiç hizmet yok. Sattıktan sonra rahatlar.Bari arayın bilgi verin ya da bir değil iki hafta deyin. Madem gelmeyecek 1 haftaya... :/Biz de bir şey aldık adam yanlış çekmiş 10 değil 2 taksit yaptılar. Hala düzeltecekler... :zzz:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Adam bana link attı mesaj olarak teknosadan ...
Sendenogreniyorum.com un linkini işte
Abi burayı doldur fatura bilgileri adres imei nosu falan yaz gönder dedi . Dediklerini yaptım .
Başvurunuz alınmıştır falan dedi işte ekran da ...
Halen gelen giden yok 5-6 gündür ...

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Airview , smart stay , smart scroll , reading mode , multiwindow , scrapbook daha sayayim mi :)
Multi window dediğin şey mi Türe? Mesela aynı anda birkaç uygulamanın açık olması. Video izlerken mesaj yazma gibi...

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Bende telefonu teknosadan aldım.Aynı şekilde bana da söylediler.Dün Lg firmasını aradım.Telefondaki bayan Tamamlanıncaya kadar bekleyeceksiniz dedi.Şok oldum,bende 6 ayda tamamlanirsa o kadar beklicemmi dedim.Bize söylenen budur dedi.Bekliyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Serdar kardesim ney tamamlaninca ?

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
2222 kişi.Titanium backupla yedeklemede yaptim.Root,yedekleme derken,ileriki günlerde custom rom yuklerim insallah.Suan orjinal yazilimi(firmware) aramaktayim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Cihaz İstanbul Bilişim'de 1.499 liraya satılmaktadır.Alacak olanlara duyurulur...

Invoke

Invoke

Üye
Cihaz İstanbul Bilişim'de 1.499 liraya satılmaktadır.Alacak olanlara duyurulur...

16GB değil mi? İstanbul bilişimin ne farkı var? Hiç alışveriş yapan oldu mu? İnternette kötü yorumlar okumuştum ben.

Üst Alt