Haber Turkcell T40 Satışa Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell T40 Satışa Sunuluyor
Türkiye‘nin lider cep telefonu operatörlerinden bir tanesi olan Turkcell, Ağustos ayında bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmişti. İlk yerli akıllı telefon olarak lanse edilen ve Gebze kod ismine sahip olan modelTurkcell T40 olarak adlandırılmış.



Turkcell yeni akıllı telefonunu tasarlarken, Türk gelenek görenekleri, esintilerinden ilham almış. Bu da zil seslerinde yer alan bağlama, kanun, darbuka sesleri gibi kendini gösteriyor.

Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni cihaz 4″büyüklüğünde ve 480×800 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik LCD IPSekrana sahip. Gücünü ise Qualcomm‘un 1.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren MSM8225 Snapdragon yonga setinden alıyor.

Turkcell‘in yeni akıllısı 1GB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, arka yüzünde 5MP, ön yüzünde de görüntülü konuşma için 0.3MPkamera konumlandırılmış.

Turkcell T40 akıllı telefon 126mm x 64.8mm x 10.85mm ölçülerinde ve sadece 135gr ağırlığında. 1.650mAh bataryası 8 saat konuşma süresi sunuyor. Ayrıca NFC desteği de sunuyor

Google Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışan yeni akıllı telefon yarın itibari ile Turkcell İletişim Merkezlerive turkcellmagaza.com üzerinden satışa sunulacak. 24 ay kontrat ile mevcut tarifeye ek olarak 8-24TL ek ödemelerle sahip olunabilecek.

Turkcell T40 satışa sunuluyor
 


fk555897

fk555897

Üye
Fiyatı ne kdar acaba?
 
freestyleminds

freestyleminds

Üye
Fiyatı ne kdar acaba?

499 TL olarak geçiyor. Fiyat-performans olarak rakipsiz olduğu kesin. Tek soru işaretim Android güncellemeleri verilecek mi? Arayüz olarak biraz Symbian biraz da TouchWiz i andırdı bana. Bir de kasa tasarımını düzgün yapsalarmış gidip direk alırdım :)
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu devirde bu donanım şaka gibi...
 
Invoke

Invoke

Üye
GSM şirketlerinin telefonları alınmaz bence, güncelleme yok bişi yok. İşlemcisine bakarsak gpusu da adreno 203 olur gibi. Dandik yani :D
 
skylinegti

skylinegti

Üye
operatör destekli telefonlardan uzak durulması gerekiyor bence...
 


Üst Alt