Haber Sharp’dan 490ppi 4.5 Inç Ekranı Ile Aquos Xx Mini Akıllı Telefon Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sharp’dan 490ppi 4.5 Inç Ekranı Ile Aquos Xx Mini Akıllı Telefon Geldi
Softbank yeni akıllı telefon duyuruları ile karşımıza geliyor. Fujitsu‘dan sonra Sharp modellerini de duyuran firma, Aquos Xx adında ki üst seviye bir model ile karşımıza gelmişti. Oldukça dikkat çeken bu model ile birlikte firma başka bir modeli daha duyurdu. Sharp Aquos Xx modelinin daha küçük versiyonu olan ancak donanım olarak hiç de geri de kalmayan cihaz Sharp Aquos Xx Mini olarak adlandırılmış.



Sharp Aquos Xx Mini modelinin teknik özelliklerini sunarsak eğer, yeni akıllı telefon 4.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğündeIGZO LCD dokunmatik ekran ile geliyor. Ekran piksel yoğunluğu da oldukça etkileyici, 490ppi ekran piksel yoğunluğuna sahip.

Yeni akıllı telefon Qualcomm‘un en üst seviye yonga seti Snapdragon 800 ile geliyor. Bu yonga seti Adreno 330 grafik işlemci yanı sıra, 2.2Ghzsaat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400 işlemci ile gelmekte. 2GBsistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi sunan akıllı telefon ayrıca 2.120mAh batarya içermekte.



8 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan Sharp Aquos Xx Minidiğer modelin aksine 16.3MP yerine 13.1MP kamera ile geliyor. Bu kameranın odak genişliği ise diğeri gibi f/1.9. Ayrıca yine Sharp Aquos Xxgibi 1.2MP ön kamera ile geliyor.

Bu akıllı telefonun ise 2014 Şubat ayı civarında satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmekte. Henüz fiyatına dair bilgi ise bulunmuyor. İşletim sistemi olarak da Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışmakta.

Sharp’dan 490ppi 4.5 inç ekranı ile Aquos Xx Mini akıllı telefon geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: _RYUK_


By_Casparov

By_Casparov

Üye
ön yüzünü neden göstermemişler ki :D
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Ne gerek var 490ppi:ah
320ppi ustu gereksiz benim icin.bosuna bosuna zorlar telefonu
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Iyiki mini abisi olsa nolur acaba
 
fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel bir telefon.
 


Üst Alt