Haber Blackberry Z30 Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Blackberry Z30 Satışa Sunuldu
Son günlerde akıllı telefon pazarında oldukça ilgi çekici gelişmeler yaşanıyor. Finlandiya kökenli cep telefonu devi Nokia‘nın Microsofttarafından satın alınma haberinin üzerinden henüz çok kısa bir zaman geçmişken, Blackberry‘nin Fairfox Group tarafından satın alınma için görüşmelere başlandığı haberi geldi.



Son dönem finansal sonuçlarını da açıklayan Blackberry, neredeyse 1 milyar dolar civarında zarar rakamı ile karşımıza çıktı. Yine de yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştiren firma bu ay başında Blackberry Z30adında ki yeni amiral gemisini resmi olarak duyurmuştu.

Blackberry Z30 İngiltere’de ayrıca kısa sürede ön siparişe de sunulmuştu. Selfridges ve Carphone Warehouse üzerinden ön siparişe sunulan Blackberry Z30 için Carphone Warehouse 15 Ekim tarihini dağıtım tarihi olarak belirlemiş. Ancak Selfridges şu anda dağıtımlara başlamış durumda.

Selfridges, Blackberry Z30 modelini sim kilitsiz olarak 529£ fiyat etiketi ile satışa sundu. Ayrıca perakende satıcı uluslararası dağıtım da sunuyor. Bu da başka ülkelerden de satın alınabileceği anlamına geliyor.

Blackberry Z30 teknik özellikleri; 5″ büyüklüğünde ve 1280×768 pikselçözünürlüğünde Super AMOLED ekran, çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro Plus yonga seti, 2GB sistem belleği, Adreno 320grafik işlemci, 8MP arka kamera, 16GB dahili veri kapasitesi, Blackberry 10.2 işletim sistemi olarak sayılabilir.

Blackberry Z30 satışa sunuldu
 


Buğra

Buğra

Admin
Bu özelliklere android işletim sistemi koy :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
fk555897

fk555897

Üye
Donanım Android'li cihazlara bile yeter. BlackBerry OS'ta mükemmel bir performans verir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
tapatalk

tapatalk

Üye
ben bb os'u seviyorum ama tarayıcı performansı hiç iyi değil
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Z10 dan sonra Z30 ? Z20 bugda kaldı heralde.
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Blackberry bu işletim sistemi ve bu fiyatlarla yola devam ederse daha çok zarar eder...
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Full hd yapmamislar iyi
 
0MG90

0MG90

Üye
BB isletim sistemi cok yavas ama bu özelliklerle hızlanır mı bilemem
 

Benzer Konular



Üst Alt