Şu anda HTC One kullanıyorum fakat birine satsam alacağım tek telefon Lumia 1020 bıktım artık android den Windows cihazlar 512 rem ile bile S3 den stabil ve hızlı yani Lumia 1020 deki 2 GB rem ile cihaz uzun yıllar kullanılır tabi bunlar şahsi fikrim.çok daha ucuza lg g2 varken...

Eyvallah kardeşim Steve Jobs'un ölümünden sonra iphone iyice oyuncak oldu görüntü açısından komedi hatalarla dolu bir İOS7 gördük. Sonuç olarak stabil cihaz arayanlara seçenek Windows Phone kaldı ama tek problem senin bahsettiğin kısım bakalım ne yapacağızAkhtoher@ kardes senle cogu gorusumuz yorumlarindan okudugum kadariyla paralel ayni kafada insana benziyoruz sana tavsiyem inan kisa surede bikarsin, arayuz cok basit buda cok bogucu tabi genede akil gibi degerli birsey verenden alinmaz derler
-qarapapaq-@ dostum bence o insanlarida anlamak gerek, adam agir iste calisiyor napsin ilk maasini (hatta dahada borclaniyor) gidip "en gralini" almak istiyor belki ozenti belki ayricalikli olma egosu cogu zaman yanima gelip hava atiyorlar, atsinlar![]()

İOS7 nin ortaya çıkardığı 7-8 tane hata dan ziyade görüntüsünü ilk gördüğüm de dedimki iphone nun olayı bu değil. Apple kendi bilir sonuçta rakamları görücez HTC One konusuna gelince herkes kullan diyor ama beni çok sıktıZevk meselesi, ben ios7'yi çok beğendim. Elindeki htc oneda 1020 ile değiştirilecek bir cihaz değil, bence. Alüminyum kasası+ Tasarımı+ Hoparlörler+ Android. Sense'i hiç beğenmiyorum ama.
Ki iphone5S bence iyi bir atakdı.

İOS7 nin ortaya çıkardığı 7-8 tane hata dan ziyade görüntüsünü ilk gördüğüm de dedimki iphone nun olayı bu değil. Apple kendi bilir sonuçta rakamları görücez HTC One konusuna gelince herkes kullan diyor ama beni çok sıktı![]()

Ehehe telefoncu bile 1600 veriyor kardeş öldürdün benicihaz daha üç aylık
![]()

Guzel kardesim bu telefonlarin maliyeti 100 tl anca vardir zaten her turlu kazigi yiyoruz bosversene. Note 3 kullanacagina note 2 kullan yani nedir bu son model takintisi. S3 alma fikri 1 senedir kafamda ama daha 4-5 ay once aldim 1000 tl daha az paraya cunku s4'u bekledim. He ille note 3'u ucuz istiyorum diyorsan note 4'u bekleSenin haklı olduğun konu operatör lerin halkı dolandırma seviyesinde aldığı ücretler ben sadece şunu söylüyorum kimse sesini çıkarmaz ise birşey değişirmi? Bugün bize itelenecek bu cihazlar yarın çocuklarımıza.

Guzel kardesim bu telefonlarin maliyeti 100 tl anca vardir zaten her turlu kazigi yiyoruz bosversene. Note 3 kullanacagina note 2 kullan yani nedir bu son model takintisi. S3 alma fikri 1 senedir kafamda ama daha 4-5 ay once aldim 1000 tl daha az paraya cunku s4'u bekledim. He ille note 3'u ucuz istiyorum diyorsan note 4'u bekle![]()

Telefona bu kadar para verip,parami yurtdisini zengin etcegime.300 liralik android gm planet kullaniom.her isimi de goruyor.lutfen bu elektronik cilginligini birakalim bence.
beyler konu ios 7yi nasil begendiniz adamiin dedigi gibi android e ozenti gibi bence ve paintle cizilmis gibi yorumunuda katiliyorum sahsen ios 5,6 daha hosuma gidiyordu :/ simdi bizim ulkemize gelen note iii daha az yavas olan mi?
En azindan verdigim para az ve bi kismi turkiyede kaliyor paramin.