Kullandıgınız N9 Teması

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Kullandıgınız N9 Teması
Arkadaşlar Kullandıgınız N9 temalarını ve screen shotlarını atarmısınız ?
birde en güzel zamansız yani istedigim zaman screetshot alabileceğim program varmı ? Ekran Yakala yı denedim 5 saniye sonra cekiyor

fnldstntn

Üye

Ekran görüntüsü almak için shotme yi kullanabilirsin mağazada var...Ekran görüntüsü almak için telefonun sağ üst köşesine iki kere vurman yeterli...

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşım forumun bu kısmı paylaşım yapmak için bir dahakine bu tarz konuları meego ana bölümüne aç.
şu anda kullandığım düzen:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Resimler harika gözüküyor şu N9 uma bir kavuşsam da ben de bir ayar versem :ehe

Bu arada Serdar arkaplan resimlerini ana ekran ayarları ile mi koydunuz yoksa farklı bir mod mu?

pRime.

pRime.

Üye
qtweak ile koydum.

pRime.

pRime.

Üye
ana ekranı kullanmana gerek yok qtweakte de var. hatta fazlası var mesela üst bara dikkat ettin mi?

pRime.

pRime.

Üye
bunu zaten temalar bölümünde paylaşmış olmam lazım.

pRime.

pRime.

Üye
evet yokmuş kendi kullandıklarımın hepsini yolluyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar qtweak'te jpeg olan resimleri arkaplan yapamıyorsunuz ancak bunun için direk cihazdan uygulayabileceğiniz basit bir çözüm yaptım kendimce. screenshot uygulamasıyla ekran görüntüsü alıp bunları png'ye dönüştürüyorum.

Ekli dosyalar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bunlarda benden. bugun ugrastim. sanirsam bu yaptigima kisisellestirme deniyor :)

Son düzenleme:
dawid

dawid

Üye
one ustadim perde cok guzel olmus sunu ayri bir konu acarak nasil yaptigini anlatirsan bi zahmet

Seglopsi

Seglopsi

Üye
perde dediğin üstbarsa eğer coderus unrestricted system ui'nin son sürümü.

dawid

dawid

Üye
yok ustadin sadece ust bar degil alttaaki ikonlar dahil hepsi

MertcaN9

MertcaN9

Üye
perde dediğin üstbarsa eğer coderus unrestricted system ui'nin son sürümü.

sanırım bende de coderusun statüs menüsü kurulu dediğini yaparsam bir sorun olur mu ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
iyi olur valla :D loop duurmu başıma gelirse afedersiniz nanayı yerim o yüzden dikkatli davranıyorum :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
flash attiginda duzelir meraklanma :)

dawid

dawid

Üye
tamam tesekkur ederim bekliyorum saygimla bu imgur dan fotograf burada acilmiyor nasil yapiyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: RUKO

Üst Alt