Hayalinizdeki CepTelefonu nasıl olmalı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Hayalinizdeki CepTelefonu nasıl olmalı ??
sony cmd z-7

tipinde 5700 gibi sterio ses vermeli
kamerası k700i gibi olmalı (arkadan görünüş)

symbian lı olmalı .
(devam edecek.)

eses_nuri

eses_nuri

Üye
gps navigasyon wi-fi bluetooth mp3 uzun ömürlü batarya dokunmatik geniş ekran dual-bant kamera en az 3.2 MP el yazısı tanıma özelliği m600 tipli (sony ericsson) bu kadar yeter kanımca he bide arttırıla bilir hafıza kendi hafızası 100 MB çok olsun yeter

--------------- Ekleme ---------------

bide windows mobile işletim sistemini unutmuşum kusura bakmayın :d

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum wi-fi olmalı ;)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bana 5110 özelliği olan telefon olsa yeter :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

:ehe efsanedir :P

technonur

technonur

Üye
1)hafif 2)şık tasarım 3)wifi 4)edge 5)min 5mp kamera 6)işletim sistemi 7)yüksek ve kaliteli ses 8)gps 9)büyük ekran 10)el yazısı tanıma 11)radyo(rds)li 12)wma (drm) çalabilme bu kadar yeter :D

zx6r

zx6r

Üye
bilgisayar gibi olsun yeter

acacia

acacia

Üye
her türlü uygulamayı kabul etsin yeter ne kamerası ne diğer özellikleri önemli deil

delrico

delrico

Emekli Yönetici
benım hayalımde kı telefon n95 gibi herseyi olucak,sesi muhtesem olucak,kamerası ii olcak,3g özelligi olcak............bence telde msn smile da olabilir......olursa muhtesem olur........:ehe

TheCoMMaNDeR

Üye
1)İyi kamerası olcak 2)5+1 Ses sistemi gibi olcak 3)Navigasyon olcak 4)Geniş ve iyi çözünürlüklü ekran Başka bişeye gerek yok zaten

CanceR

CanceR

Üye
şunada g 777 olsun yeter fazla bişi istemiyom ama resim video çekimi çok kalitli olcak ses çıkşıda manyak olmalı :D

hamittunc2

hamittunc2

Üye
tv si olmalı ve hafızası

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
hafıza kamera wifi bluetooth tv olmalı

dallaspage

dallaspage

Üye

Bu Nasıl Yukarıdaki 3110 :D babamın eski telefon avea desteklemio diye 3310 aldı :D
Hayallerimdeki Telefon... hmmm...
Arka kapak Full Hoparlör Olmalı Bataryada Onu Desteklemeli...
Ekran Biraz daha büyük olmalı ...
Dönünce Oyun aleti olmalı...
Müzik ve Video Formatlarının Çogunu Desteklemeli Ve Çözünürlüğü 300 küsürlü olanından olmalı

ayirfan

ayirfan

Üye
n95 güzel bir telefon ama symbian işletim sistemi yerine windows mobile işletim sistemi olsaydı dahada iyi orurdu.....

ortioktay

ortioktay

Üye
kontürü bitmesin, şarjı bitmesin, hemen bozulmasın, hafızası dolmasın yeter :D :D

sukruon

sukruon

Üye
nokia n series e bilgisayar eklenmiş hali.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1. wlan 2. 5 weya daha yukarı kamera 3. kaliteli video çekimi 4. 3g 5. çok sesi olması 6. hafif 7. şık tasarım 8. edge 9. işletim sistemi 10. gps 11. büyük ekran 12. 80 mb telefon hafızası 13.4 gb kart destegi 14.gps navigasyon 15.3 gün weya daha çok şarzı dayanabilmesi bluetooth mp3 mp4 çalması sanıım yeter bu kadar

samekary

samekary

Üye
3G,4G,8 megapixels kamera,Ön kamera 5 megapixels,işlemcisi kuvvetli 5800 kasalı bir telefon cok kıyak olur =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt