Dikkat : "Sahte cep telefonları Türkiye'de"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nightblue0631

nightblue0631

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat : "Sahte cep telefonları Türkiye'de"
Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD), son günlerde Uzakdoğu'da ürettirilen cep telefonlarına orijinal markalar vurularak, büyük boyutta yapılan yeni bir sahtecilikle yüz yüze olunduğunu bildirdi.

MOBİSAD'dan yapılan yazılı açıklamada, özellikle Çin'de ürettirilen söz konusu cep telefonlarına, uluslararası markaların orijinal logolarının vurulduğu, model numarası olarak da o markalara ait numaralarını çağrıştıracak şekilde model numaraları verildiğinin tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, bazılarında ambalajı, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi ile tamamen orijinaline benzetilmeye çalışılan bu cihazlarla ilgili olarak yetkililerin gerekli takibatları yaptıkları duyumları geldiği aktarıldı.

"Binlerce sahte cihaz var"

MOBİSAD Başkanı Murat Dursun, sahte cep telefonlarının bayi olmayan mağazalar ve tezgahlarda satıldığını belirterek, bu konuda şikayetçi olanların MOBİSAD'ın hukuk birimini arayabileceklerini söyledi.

Tezgahlarda şu anda binlerce sahte cihaz bulunduğuna dikkat çeken Dursun, "Ben şu ana kadar yaklaşık 10-15 ille görüştüm. Hepsinde karşıma çıktı.

Tüketiciler, cep telefonunda ekranda çıkan seri numarası ile cihazın arkasındaki numaranın birbirini tutup tutmadığını kontrol etmelidir. Eğer tutmuyorsa bu sahte olduğunu gösterir" dedi.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bilgi için tşk. ben ole selerı ıyıce ıncelıyom zaten

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bilgi İçin SaoL

canturgay

canturgay

Üye
yok artıkk beahh.. ülenn bunlar iyice azıttı yaww:box

polat_ketur_76

Üye
bilgi için teşekkürler telefon alırken iyice incelemekte fayda var arkadaşlar

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Çin malı n99'lara dikkat edin arkadaşlar :)

safakyasak

safakyasak

Üye
N99i :)

xkadir61

xkadir61

Üye
ewwah

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Benim telefonumda yurt dışından geldi sahte dediğiniz gibi ama ben sahteleştirdim. 3210 imeisi bastırdım

sukruon

sukruon

Üye
ben 2. el alıyordum.bundan sonra dikkat ederim

gsmelih

gsmelih

Üye
bilgi icin saol

CanceR

CanceR

Üye
bunu herkez biliyo ve adam sahte olduğunu bile bile alıyo ucuz fiyat die ama haketden özellikleride çok iyi hemde ;)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
ben garantili yerlerden aldığım için beni etkilemez :) teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt