Htc One, Sekiz Çekirdekli Işlemci Içeren Versiyon Ile Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc One, Sekiz Çekirdekli Işlemci Içeren Versiyon Ile Gelebilir
Tayvan kökenli akıllı telefon üreticisi, son yıllarda iyi bir çıkış yakalayarak akıllı telefon segmentinin adından sıkça sözü edilen isimlerinden biri olmayı başaran HTC, yeni modelleri ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.



HTC‘nin 19 Şubat tarihinde düzenlediği etkinlik çerçevesinde tanıtımını yaptığı amiral gemisi HTC One, farklı versiyonları ile sunulmaya devam ediyor. 1080p Full HD ekran özelliği ile öne çıkan model, Nisan ayı itibari ile de kendi ana vatanı Tayvan‘da satışa sunulmaya başladı. Daha sonra da tüm dünyada satışa çıktı.

Cihazın görmüş olduğu ilgiden ötürü yeni renk ve versiyonlarını geliştirmeye devam eden HTC‘nin şimdi de akıllı cihazın 8 çekirdekli versiyonunun hazırlıkları içerisinde olduğu belirtilmekte.

Sekizçekirdekli işlemciye sahip olacağı belirtilen yeni versiyon, aynı zamanda 3GB RAM bellek içerecek. 4.7″ boyutlarında ekran özelliği ile geleceği belirtilen yeni versiyon HTC One, Ultrapixel kamera ve 2300mAhbatarya gibi özellikleri de barındıracak.



Cihaza ait ortaya çıkan detayların HTC tarafından henüz resmi olarak açıklanmadığını detaylı ve daha net bilgilerin ilerleyen günler içerisinde ortaya çıkabileceğini de ayrıca belirtelim.

HTC One, sekiz çekirdekli işlemci içeren versiyon ile gelebilir
 


Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:bann:2300 mah
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Bu bataryayla tutmaz.
 
LimePie

LimePie

Üye
2300 mah hangisine yetsin ekrana mı işlemciyemi bu telefon tutmaz
 
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
3000 mah batarya andreno 330 koysa manyak olur
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
ağırlığı eni boyu değişir o zamn
 

Benzer Konular



Üst Alt