Ekstra özellikler var ama orjinal içinŞu an indiriyorum ama ultimate edition ne işe yarar bilmiyorum![]()
Bn 4 part indirdm vazgectim ***** yokmusBende indirmek istiyorum ama kararsızım![]()
Skidrowmu seninkideBenim indirdiğim tek part ama uzun sürecek gibi inince görücem crackli olup olmadığını![]()
torrenti indirmeden önizleme yapabiliyorsun. ***** yoksa uğrasma benceBenim indirdiğim tek part ama uzun sürecek gibi inince görücem crackli olup olmadığını![]()

torrenti indirmeden önizleme yapabiliyorsun. ***** yoksa uğrasma bence
-----------------------
Fakat skidrow çıkarık ise ***** olmaz zorunda değil mi?
Skidrow benimki de ***** gözükmüyorSkidrowmu seninkide
Hitmandede aynısını yapmstı önce oyunu yaynladı bi kac gün sonra ***** yaynldı ve acldı. Bu arada dosya torrent degiltorrenti indirmeden önizleme yapabiliyorsun. ***** yoksa uğrasma bence
-----------------------
Fakat skidrow çıkarık ise ***** olmaz zorunda değil mi?

***** cktgnda sadece onu atsan çalştrr büyk ihtimalleSkidrow benimki de ***** gözükmüyor
Beyin bedavaSkidrow'un işi ***** kırmak neden kırmadan oyunu çıkarıyor![]()
Fifa 13'ün skidrow crackını deneyin belki olur.
![]()

İnmeden bir şey diyemem belki vardır![]()
Varsa banada link yolla ilk defa fifa yükliyim 
Beyin bedava![]()
Yarın gönderirim varsaVarsa banada link yolla ilk defa fifa yükliyim

Yarın gönderirim varsa![]()
İlk futbl oyunu deneyimim olacak 
Bence şimdiden fifa 11 ile başla yoksa alışamazsınİlk futbl oyunu deneyimim olacak
![]()

Güncel sürümden başlıyım daha iyiBence şimdiden fifa 11 ile başla yoksa alışamazsın![]()

fifa 11 de güncel sayılır aynı motoru kullanıyor, 12-13-14 benzer oyunlarGüncel sürümden başlıyım daha iyi![]()