Yardım edin lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sille_lee

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin lütfennn
arkadaşlar bilen varsa yardım etsin n70 e bi tema yükledik onunla birlikte klasörlerime bitane own skin diye bi animatör progrma attı ve silinmiyor ne işe yarıoyr onuda bilmiyorum nası silebilirm yardım edermisiniz ltfennn...:(

Nazy

Nazy

Üye
Daha Öncede Aynı Sorunu Yaşıyanlar oldu format atarak çare bulabilmiştik
Format Atmayı Deniyebilirsin *#7370#

sille_lee

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yeni kullanıyorum hiç bilmiyorum format çözümse artık onu yapalım peki içindeki diğer şeyler gidermi acaba yani orjinalinde geldiği gibimi olur yoksa program silinirmi?

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
silinirde.hafıza kartındaysa program pc kart okucuyla takıp ordanda çöze bilirsin...

sille_lee

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında değilmiş baktım ona kardeş ilk aklıma gelende o oldu ama yemedi yani işte teli aldığımda yüklü olan programlar mı kalıcak sadece yoksa silinip gidecek cıscırlak bişeymi kalıcak formattan sonra onu bilemediğim için formatta atmadım şimdi ortada kaldım yani genede saolun yardımlardan ötürü

Nazy

Nazy

Üye
telefonun yeni kullanıyorum hiç bilmiyorum format çözümse artık onu yapalım peki içindeki diğer şeyler gidermi acaba yani orjinalinde geldiği gibimi olur yoksa program silinirmi?

Evet silinecektir...
Senin Yapman Gereken Tek Şey
Arama yaparmışgibi *#7370# gir
Orjinal ayarlara dönülsünmü diyecek evet deyip güvenlik kodunu gir
eğer değiştirmediysen güvenlik kodun 12345 tir
telefon kapanıp açılacak
eğer own skiin hala silinmediyse hafıza kartınada format atmalısın
bunu için Menüden hafıza kartına gir
biçimlendiri seç...
Bu işlemlerin hepsini yapmak 5 dk nı almaz

not Rehber Dahil Herşey Silinir (SIM kartına kayıtlı Rehber silinmez)

sille_lee

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum arkadaş saolssın herkesten böle böle öğrenecez garim napalım hayırlısı olsun bakalım

canturgay

canturgay

Üye
kardeş o programın hiç bi sakıncası yok
temaları ownskin. com dan indirmişsin
indirdiğin temalar hareketli herhalde
temayı oynatabilmesi için telefona temayla birlikte otomatikman atılan bi program
korkmana gerek yok yani ..

botanik_3727

botanik_3727

Üye
beyler sallamayalım lütfen o tema siteden yapılan bi temadır desteğide sadee animasyonu ekran üzerinde temada saglamasıdır silmek isteyenler fileman veya fexplorer dosya yönetici programlarından birini kullanarak c: + system + apps + amimatör dosyasını komple silsin telefonundanda yöneticiye girerek 1 kb alanı dolduran own skin auto diye yazaması lazım programı kaldırsın bidaha cıkarsa gelin yanıma tabi aynı sitenin temasını yüklemezseniz...

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
arkadaşlar bilen varsa yardım etsin n70 e bi tema yükledik onunla birlikte klasörlerime bitane own skin diye bi animatör progrma attı ve silinmiyor ne işe yarıoyr onuda bilmiyorum nası silebilirm yardım edermisiniz ltfennn...:(
endişe edecek bişiy deil merak etme tema sitesinin bir reklamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt