Haber Microsoft Windows Phone 7 Için Skype Desteğini Sonlandırdı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Windows Phone 7 Için Skype Desteğini Sonlandırdı
Görüntülü ve sesli görüşme imkanı sunan Skype, popülaritesini arttırdıktan son yazılım devi Microsoft tarafından satın alınmıştı. Skype‘ı geliştirmeyi tüm hızı ile devam eden Microsoft, ünlü anlık mesajlaşma hizmeti Microsoft Messenger‘ı da sonlandırarak, sadece Skype üzerinden hizmetini sunmaya başlamıştı.



Microsoft, başta kendi geliştirdiği Windows Phone platformu olmak üzereGoogle Android ve Apple iOS platformları için Skype uygulamasını sunuyor. Skype popülaritesini arttırırken, Microsoft, güncellemelerle uygulamasına yeni yetenekler kazandırmayı da ihmal etmiyor. Hatırlanacağı üzere Skype bir süre önce video mesajlaşma özelliğini sunmuştu.

Microsoft, kendi platformunda hem Windows Phone 7 hem de Windows Phone 8 için Skype desteği sunuyordu. Ancak firmadan gelen yeni bir duyuruya göre popüler mesajlaşma uygulaması Skype artık Windows Phone 7 için destek sunmayacak. Ancak yine de Skype Windows Phone 7 için, Windows Phone Store’da yer alacak.

Görünen o ki Microsoft tüm dikkatini Windows Phone 8 üzerinde yoğunlaştırmayı amaçlıyor.

Microsoft Windows Phone 7 için Skype desteğini sonlandırdı
 


Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kötü olmuş ama unlock yapanlar yükleyebilir herhalde ? Bu arada haber için:tşk:
 

skynet

Üye
Umarım bundan sonra adam gibi bir güncelleme gelir :@
Haber için :tşk:
 
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Daha dosya transferi bile yok telefonlardaki skype de.
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dosya yöneticisi gelmeden bu tarz şeylerin gelebileceğini sanmıyorum. Dosya yöneticisi kısmetse 2014 ilk çeyrekte verilirse, skype dosya transferini sanırım 2014 ilk yarı sonuna doğru verir, sizce?
 


Üst Alt