Alınık nokia n9 alınır

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben gerekli yerlere bakıyorum kafanıza takmayın.. elimde 16 gb varken kurdum nitrodoit i arkadas 64 gb kullanırken konusuyor bunları. ben olayı bizzat yasamıs biri olarak konuşuyorum ;)
İyide Oguz 64 gblık olanı kullanmıyor ki onda da 16lık olan mevcud :) benim gibi.
Nitroid'i yüklemede sorun yok elbette 16 gblık cihaza! Sadece android uygulamalarını yükledikçe sorun yaşarsınız demiş uyarıda bulunması niye sizi agresifleştiriyor onuda anlamış değilim?
tamam 64 gb lık güzel ii ama fiatı cok şimdi 800 tl dedi arkadaş o kadar param olsa nokia almam zaten hem 16 gb az bi hafıza degil android ne kadar bi yer kaplıyo kı ? bide android kurmadan bu telefon kullanılmıyomu arkadaş meego ile kullanırım
Kullanılıyor elbette ki :) n9'un nimetlerinden faydalanmak isteyen androidi elbetteki kurmak istiyor benim gibi n9'u saf haliyle kullanmak istiyorsan başka tabiki :)

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
tmm o zaman sorun yok meego ile kullanırım :) androidi denerim güzelse onla kullanırım bi bulupta alabilseydim kullanacaktım ama telefonu satan yok kı :)

shanol28

shanol28

Üye
bende siyah n9 var hocam ama kutu mevcut değil malesef.sadece üst şarj giriş kapağı yok o da kronik çoğunda kırılıyor.fiyat 500 istiyorum.eğer duşunursen numaranı ozelden at whatsapptan yollarım resimlerini

• Beğen
Tepkiler: the06resul
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkürler ama shbinden.cm da buldum bi tane onu alacam

• Beğen
Tepkiler: shanol28
Seglopsi

Seglopsi

Üye
İyide Oguz 64 gblık olanı kullanmıyor ki onda da 16lık olan mevcud :) benim gibi.
Nitroid'i yüklemede sorun yok elbette 16 gblık cihaza! Sadece android uygulamalarını yükledikçe sorun yaşarsınız demiş uyarıda bulunması niye sizi agresifleştiriyor onuda anlamış değilim?
Kullanılıyor elbette ki :) n9'un nimetlerinden faydalanmak isteyen androidi elbetteki kurmak istiyor benim gibi n9'u saf haliyle kullanmak istiyorsan başka tabiki :)

yok abi benim cihazım beyaz 64 gb :)hafızadan dolayı sıkıntı yaşayacaklarını söyledim. 3-4 iyi oyunla doluyor hafıza. uygulamaları söylemedim bile. bende nemo nitdroid ve meego yüklüyken 49 gb dosya vardı cihazda.
Arkadaş milleti yanlış yönlendirmeyin bende 16 gb modeli var android kurdum babalar gibide kullandım hiç bi sıkıntıda olmadı. 16 gb dioruz ya 1 2 gb dan bahsetmiyoruz şakamısınız siz ? :gun1:

ben hafızadan dolayı sıkıntı yaşayacağını belirttim. illaki nitdroid kuracaksa kendi bulacağı 64gb'lık bir modele yönelmesini önerdim. 3 oyunla 2 gb hafıza doluyor zaten, yüklersen.
Yanlış yönlendirme demiyelim buna sadece uyarmış arkadaş meego bölümüne bakarsanız ne demek istediğini anlarsınız!
Ayrıca alıntı yaptığınız kişide bir n9 kullanıcısı ileri derecede :)

anlayışın için teşekkürler abi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ben niye 16lık biliyorum :D

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
64 gb buldum bi tane 18 ay garantili onu alacam olursa bide bu telefona hem android hem meego bi arada yüklü oluyomu nası bi iş anlamadım :)

ruzgar74

ruzgar74

Üye
arkadaşlar bende n9 64 gb var.ve sorunsuz çiziksiz kapaklarıda yerinde:) garantili.ilanıma bakabilirsiniz fiyat emsaldir anlaşabiliriz takas da olur.

• Beğen
Tepkiler: the06resul
Takipçi Satın Al

Üst Alt