Haber Android 4.4 Kitkat Ilk Görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android 4.4 Kitkat Ilk Görüntüler
Yazılım ve donanım segmentinin dev isimlerinden bir tanesi olan Google,hız kesmeden yenilikleri ile büyümeye devam ediyor. Mobil platformda hem donanım hem de yazılım olarak karşımıza gelen firma, donanım olarakNexus çatısı altında topladığı akıllı telefon ve tablet modelleri ile adından söz ettiriyor. Ayrıca uzun süredir de Android olarak adlandırdığı mobil işletim sistemini geliştiriyor.



Android işletim sistemi açık kaynak kodlu oluşu yanı sıra Google gibi bir devin de desteğine sahip olması nedeni ile hem akıllı telefon hem de tablet üreticileri tarafından tercih ediliyor. Google, Android işletim sistemi üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni yeteneklerle daha da başarılı ve sorunsuz bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Google, geçtiğimiz günlerde yeni Android sürümünü resmi olarak duyurdu. Herkes Android 5.0 Key Lime Pie‘ı beklerken, Google sürpriz yaparak Android 4.4 KitKat’ı duyurdu. KitKat bilindiği üzere gıda deviNestle‘nin sunduğu bir ürünün adı.

Google, Android 4.4 KitKat’ın ne zaman sunulacağı hakkında bilgi vermemişti. Ancak geçtiğimiz gün Nestle‘nin resmi Facebook sayfası üzerinden gelen bilgi Ekim ayında sunulacağı şeklinde oldu.

Android 4.4 KitKat henüz sunulmadı ancak, sızıntılar da başladı. KitKat‘ın ilk ekran görüntüleri de çıkmaya başladı. Bu görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.









Android 4.4 KitKat ilk görüntüler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Invoke


Akıncı

Akıncı

Üye
s4 bunu almaz sanırım
 
Türe

Türe

Üye
Arama ekranı ve ikonlar güzel gözüküyor cidden :eller: Acaba mesajlar baloncuk mu yoksa yine dikdörtgen kalıp halinde mi :hmmm
 
Akıncı

Akıncı

Üye
Arama ekranı ve ikonlar güzel gözüküyor cidden :eller: Acaba mesajlar baloncuk mu yoksa yine dikdörtgen kalıp halinde mi :hmmm
yine dikdörtgen şeklinde gibi olur
ikonlar gerçekten güzel duruyor :spr
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Umarım boot ve kernel ayrımı konusunda bir adım atılır.Ve stabil olur görünüm önemli değil her ne yazılım türü olursa olsun stabil olsun görsellik sonra halledilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
achambo

achambo

Üye
üst bar renk değiştiriyo süper olmuş:oke:

skype a benzettim arama ekranını:ehe
 
Türe

Türe

Üye
Bu arada 4.4 ile Cpu ' a Ghz ayarı çekebilir hale getirebilirler rootsuz.
 
Joker

Joker

Emekli Yönetici
S3 alır değil mi bu güncellemeyi ?
 
Buğra

Buğra

Admin
Çok güzel dikkatimi çeken ise status bar renk değiştirmiş tüm resimlerde :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
53cc

53cc

Üye
Pastel enkler ve sade görünüm artık daha çok tercih ediliyor. Etrafında kontur pmayan yazılar ve logolar daha ön planda. Beyaz ve tonlar arayüzlere hakim olmuş. Bu çok güzel gerçekten. :rolleyes:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Samet.25

guzel olmus saf android gibi olmus tasarim
 

Benzer Konular



Üst Alt