Sony’den Xperia Z1 Için Yeni Tv Reklam Filmi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony’den Xperia Z1 Için Yeni Tv Reklam Filmi Geldi
Akıllı telefon pazarının dev ismi Sony, 4 Eylül tarihinde ki etkinlikte yeni üst seviye amiral gemisi Xperia Z1′i duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde İngiltere’de satışa sunulan akıllı telefon, kısa sürede diğer ülkelerde de raflarda ki yerini alacak.



Sony Xperia Z1 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Yonga seti olarak, neredeyse her üst seviye akıllı telefonda yer alan 2.2Ghz sat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç almakta.

Sony‘nin yeni akıllısı 2GB sistem belleği ile birlikte 16GB dahili veri kapasitesine sahip. Xperia Z1‘in arka yüzünde 1080p video kayıt yapabilen20.7MP çözünürlükte kamera bulunurken, ön tarafında da 2MPçözünürlükte başka bir kamera yer almakta. Bu kamera da 1080p video çekimi gerçekleştirebiliyor.

Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, microSD kart desteği, NFC, 3.000mAHbatarya diğer önemli özellikler arasında yer alıyor.

Sony Xperia Z1 için yeni bir reklam kampanyasına başlamış durumda. Bir çok ülke de sunulacak olan reklam kampanyasının ilk reklam filmi de geldi. Bu yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sony’den Xperia Z1 için yeni TV reklam filmi geldi
 


Samet.25

guzel
 
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Hey yavrum hey elin oğlu neler yapıyor :D şaka bir yana bu cihazdan iyi herhangi bir cihaz yok şu an :D
 
Invoke

Invoke

Üye
2 gün önce ya da dün paylaştılar bu videoyu, müziği çok aradım bulamadım somuru:
 


Üst Alt