Bir Kızı Nasıl Etkiler Ve Kendinize Aşık Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Bir Kızı Nasıl Etkiler Ve Kendinize Aşık Edersiniz?

Haydi başlayalım! Hayallerinizdeki kızı bulmak hayallerinizdeki arabayı almak gibidir. Fakat her zaman bekleyebilecek olan arabadan farklı olarak, hayallerinizdeki kıza kur yapmayı kolaylaştıran bir fırsat gibisi yoktur. O çok tatlıdır ve siz ona çoktan aşık olmuşsunuzdur ve ona karşı olan duygularınız sadece ağzınızdan çıkan kelimelerle değil kalbinizin kelimeleri ile açıklanabilir. Bir kızı elde etmek aslında kalbinizin ne kadar büyük olduğuna bağlıdır. Cesareti olmayan biri güzel bir hanımefendinin kalbini asla kazanamaz. Her erkeğin ilk buluşmaya ilişkin fikri karşı cinse iyi bir izlenim vermektir. Bu çaba içindeyken diğer erkeklerin, hoşlandıkları kişinin dikkatini çekmek için yaptıkları, güzel konuşma, giyinme gibi yaygın şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Eşsiz olun. Tek ihtiyacınız olan şey bu. Kendi tarzı olan bir erkek olun. Düzgünce giyinin. Uygunsuzluk bir kişiyi kendini beğenmiş biri olduğunuz konusunda yanıltabilir. Konuşmalarınıza dikkat edin. Kaba bir dil kullanmak toyluğa, kültürsüzlüğe ve ucuzluğa işaret eder. İyi alışkanlıkları olan bir erkek olun. Diğer başarısızlar gibi alkol almayın ya da sigara içmeyin.

Onu kendinize nasıl aşık edersiniz? Acele etmeyin. Buluşma tarzınıza biraz romantizm ekleyin. Ben kolejdeyken ilk senedeki grubumuzun en güzel kızına aşık olmuştum. Bütün son sınıflar bu kızın peşindeydi ama ben onun ilgisini diğer erkeklerden uzaklaştırdım. Ona kimliğimi açıklamadan üç mektup yazdım ve gizlice kapısından içeri attım. Tek söylediğim “Gizli Hayranın”dı. İlk mektup isminin anlamını içeriyordu. İsminin baş harflerini kullanarak anlamını yazmıştım. İkincisi sadece tersten okunabilen komik bir mektuptu. Onun sadece fiziksel özellikleri ve zekası ile ilgiliydi. Üçüncü mektupta hayranından bir mektup almak için hazır olmasını söyledim ona. Ama yalnızca mektuba yazdığım numarayı arayacak kadar nazik olması şartıyla. O akşam beni aradı ve ilk söylediği şey “Merhaba Gizli Hayran” oldu. Ve aşk ilişkimizin hikayesi başladı. Sonradan bana çok yaratıcı olduğumu ve kimsenin kendisine bu şekilde yaklaşmadığını söyledi. Onu kendime aşık ettim ve romantik bir buluşma fırsatı yakaladım.

Bir kıza dostça davranmak ve anlayış göstermek yapmanız gereken bir sonraki en önemli şeydir. Benim yaptığım da buydu. Onun bir hanımefendi olduğunu, kendisine hayran olunmasına hayran olduğunu ve ihtiyaç duyulmasına ihtiyaç duyduğunu anlamalısınız. Bu sizi ona yakınlaştırır. Ayrıca onun nelere meraklı olduğunu, neleri sevip sevmediğini ve tarzının ne olduğunu bilmelisiniz. Aşk dostluk üzerine kurulur ve her zaman kişilerin birbirlerini tanımaları gerekir. Birbirlerine uygun olup olmadıklarını bu şekilde anlayabilirler. Biz en iyi anlaşan kişiler olana kadar okul hayatım düzensizdi. Emin olun içinizdeki özverili arkadaşı ortaya çıkarmak, onun, kalbinde sizin için bir yer açmasını sağlar.
Bir hanımefendinin isteği dayanacak bir omuz ve her şeyini paylaşabileceği iyi arkadaşlardır. Lütfen yardımsever ve destekleyici olmaktan çekinmeyin. Sıkı çalışma isteğini körükleyen ve umudunu yitirdiğinde ona umut veren arkadaş olun. Bu sizi, onun günlük ihtiyacı haline getirecek çünkü siz ona karakter ve kişilik açısından en iyisini sunuyorsunuz. O sizde; açılabileceği, paylaşımda bulunabileceği, doğrular ve yanlışlar konusunda tavsiyeler alıp verebileceği ve hayatta yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında konuşabileceği bir arkadaş bulacaktır. Onun güzel anlarını kutlamak için her zaman yanında olmayı unutmayın. Kendisini arkadaş olarak dinleyecek birine ihtiyaç duyduğunda ona kulak verin.



Kendisini özel hissetmesini sağlayın, çünkü o sizin arkadaşınız. Onun da sizin hayatınıza başka kimsenin yapamadığı kadar eşsiz bir biçimde etki ettiğini bilmesini sağlayın. Arkadaşlığını ve kendinizi üzgün ya da yapayalnız hissettiğinizde yanınızda olmasını övün. Hayatınızı kolaylaştırdığı ve sizi gülümsettiği için ona minnettarlığınızı gösterin.

Günlük konuşmalarınızda rüyalarınızı, dünyanızı ve hayatınızın her yönünü onunla paylaşın. Her zaman onunla hayallerinizi paylaşın, bir şeyler yaratın, onu neşelendirin ve cesaretlendirin. Onu düşünmemeye çalıştığınızda bile düşündüğünüzü anlatın ona. Uyandıktan sonraki ilk ve uyumadan önce son düşündüğünüz şeyin o olduğunu bilmesini sağlayın.

Battaniyenizin yumuşaklığı altında onu düşlediğinizi ve güzel rüyalarınızın mutluluğunu sağlayan kişi olduğunu bilmek, onu hayretlere düşürecek ve kalbinin bütün yıl sizin isminizi söylemesini sağlayacaktır.

Onun size olan ilgisini hayatı boyunca sürdürmesi için yaratıcı ve olumlu olmanız gerekmektedir. Bir keresinde sevgilime ikimizin de sağır ve dilsiz olduğunu düşünmesini söylediğimi hatırlıyorum. Sonra masada karşılıklı oturduk ve birbirimiz hakkındaki hislerimizi göz ve el işaretleri ile paylaşmaya başladık. Bu bir çeşit eğlenceye dönüştü. Bir de kütüphanede sözlü olarak konuşmamaya karar verdiğimiz bir an vardı. Ona bir aşk notu yazdım ve verdim. O da bana cevap verdi ve gönderdi. Bunu kağıdımız bitene kadar yaptık. Bazı zamanlar masada bizimle birlikte oturan kişilerin çalışmalarından ziyade yaptığımız şeyle ilgilendikleri dikkatimi çekti. Bu tarz şeyler sevgilimin benim dünyamı sevgiyle kucaklamasını sağlıyor. Onunla ayrıldıktan iki yıl sonra bana sağır ve dilsiz oyunumuzu oynamayı teklif ettiğini hatırlıyorum. Buna inanabiliyor musunuz?

Onu aramayı asla ihmal etmeyin. O böyle bir beklenti içinde değilken bile. Bir keresinde ilgi duyduğum bir kızı sabahın dördünde aramıştım. Bu saatte ne yaptığımı merak ederken, insanların sevdikleri kişileri düşündükleri için uyuyamadıkları on üçüncü cennette olduğumu söyledim ona. Harika! Ertesi sabah onu ilk olarak kapımda, kollarını açmış bana sarılmak isterken gördüm. Onu bir yerlere ne kadar götürdüğünüz hiç önemli değil. Sadece onu incitmeyin ve hiçbir buluşmadan sonra ölçüsüz bir harekette bulunmayın. Onu evine bırakın ve arkadaşça elini sıkıp ona iyi geceler dileyin. Onu öpmenizi beklediği bir anda bunu yapmayın. Konu öpüşmeye ve onun iç dünyasına dahil olmaya geldiğinde ne kadar sabırlı olduğunuzu göstererek bir beyefendi olarak saygısını kazanırsınız.

Onu istediğiniz aşikardır, ama onu henüz elde edemezsiniz. Talebinizi arttırın. Ona erkeklerin de bazen elde edilmesi zor olduğunu göstermeye çalışın. Biraz sersemlediğinde, yorulduğunda, üzüldüğünde, hastalandığında, sıkıldığında ve çok üşüdüğünde size ihtiyaç duyduğunu fark etmesini sağlayın. Bu aşamaya kadar size çok bağlanmış olacak. Aşkınız dürüst olduğunda ve açık, içten bir iletişim ile kişilik kazandığında; sonsuz bağlılığınızı, sadakatinizi, saygınızı ve hayat boyu sürecek koşulsuz sevginizi koruyacağınıza dair ona dürüstçe söz verin. Onun için her zaman hazır bekleyeceğinizi, onu dinleyeceğinizi, ona yardım edeceğinizi ve kendisini mutlu ve sevgi dolu hissetmesi için elinizden geleni yapacağınızı ona kanıtlayın.

Unutmayın, sabır kalp için anahtardır. Bahçesinde ağaçta asılı duran bir meyveyi izleyen bir bahçıvan gibi olun. Günden güne meyvenize hayran olun ama muazzam bir öz kontrol geliştirerek ne meyveyi düşünün, ne onu koparın ne de hazır mı diye test etmeyi deneyin. Ve sonra bir gün meyve kendisi size hazır olduğunu söyleyecek. Olgun, sıcak ve yenmeye hazır bir biçimde elinize düşecek.

Oluşturmaya çalıştığınız sabır ve öz kontrol, sizi daha çekici ve büyüleyici yapacak. Bu sizi, onun günlük ihtiyacı haline getirecek ve size onun kalbini kazandıracak.

Umarım hayallerinizdeki kızla olabildiğince erken karşılaşır, onu kendinize aşık eder ve dünyadaki en mutlu kız yaparsınız.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mesutcinik


sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cok mukemmel ve dogru bir yazi :)
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hah işte bunu okudum
 
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
damsız heç kimse kalmayacak:biggrin:
 
Invoke

Invoke

Üye
Çok uzun hacı, kim okuyacak =P
 
cihat04

cihat04

Üye
tümünü okudum.ben beceremem.
 
silentattack

silentattack

Üye
özet : doğal olun güldürün zekanızı gösterin ilk günlerden vücuduna iltifat etmeyin :ehe:d:
 

burhankoxp22

Üye
kardeşim böyle bilgileri kemal sunalin bir filmi vardı 10 adında kız nasıl tavlanır gibi bir bilgi değil bu bilgiler başlangıç için iyi ama sürekli paylaşmayın şimdi yarın herkes yanında manitasi gezecek kızılay manita dağıtmış gibi olan var olmayıni var yerli yersiz bilgi aşılamayin millete :-D. not : burada yazılanları gerçekten hissediyorMus gibi yaparsanız içten gelerek ise yaradığı soylenilebilir iyi forumlar
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
 

new_spy

Üye
''insanların sevdikleri kişileri düşündükleri için uyuyamadıkları on üçüncü cennette olduğumu söyledim ona'' :)
Gerçekten kulağa hoş geliyor bu cümle ama sabah kapıda karşıladığında diğer cennetleri say bana derse ki yüksek ihtimal ( meraklıdır kızlar abi :) ) o zaman araştırıp sayıyı düşürmek lazım apışıp kalmıyalım :muha:
Diğer yandan sağır dilsiz oyununuz,ilgisini üzerinize çekmekte güzel bi yaratıcılık kendiniz içinde aşk oyunları :evet:
EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL YAZI......
 
  • Beğen
Tepkiler: kraldost
bashland

bashland

Üye
Yaziyi okumadan öncede birebir tarafimdan denenmis taktikler :) biraz akilli ve yaraticiysaniz hepsini kolayca yapabilir karsi tarafi kendinize baglayabilirsiniz :)
 
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
biraz hayır bayağı zor
 
mesutcinik

mesutcinik

Üye
grçekten güzel, hoş bir yazı olmuş emeğine sağlık :)
 


Üst Alt