Anıla demiştim hacı araya kaynadıngerçekçiydi evet gerçekten öyleydi telefonumdan bu kadar net bir ses ilk defa duyduğumu sanıyodum taa ki filmdeki sesin aynısının dışardan geldiğini duyana kadar

Yaz yazyazıyom şimdi devam ederim isterseniz okuyun

yazıyom şimdi devam ederim isterseniz okuyun
Müco ?![]()
:
İstersek okuyorsak sorun yok ya...
cam kırıktı ve camdan kan akıyordu ve ne olduğunu görmek için aşağı insem mi diye düşünmeye başlamıştım bir şey olacak diye korkmamın yanında merak ediyordumve hareket görmeyince bir şey olmaz deyip indim aşağı eve doğru giderken duyduğum ses çok artmıştı ve daha değişik geliyordu evde birden ışık yandı o an evden üstüme bir şey fırlıcak birisinin cesedi çıkacak diye korkmaya başladımo an polisi aramak elimi cebime attım ve telefonum kırıktı hiçbir yere de çarpmamıştım bir şey olması imkansızdı telefona, o an güvenlik kulübesine doğru gitmeye başladım yaklaşık 100 metre vardı ve evden çığlık bağrışmalar duymaya başladım anında koşmaya başlamıştımgüvenlik kulübesine vardığımda içerde kimseyi göremedim kapısı açıkmı diye baktım ve açınca yerde bir delik ve etrafında kan lekeleri vardı hemen dönüp eve koşmaya başladım ama anahtarım da yoktu demir kapıyı nasıl aralıyacağımı düşünerek koşuyodumevime doğru giderken kırık camı olan evden bir şey fırladı ne olduğunu göremedim ama canlıydıve bana saldırma tehlikesine karşı koşabildiğim kadar hızlı koşuyodum ve ne olduğunu anlamadığım bir anda başıma bir şey vurdu büyük ihtimal taştı ve bayılmıştımaras abi biraz boş kaldım da sonuçta 2 ölü 6 yaralı var yaralıların 3 ü ağırNe oluyor la burada

Ağır olan yaralılar kaç kilo diye sorarlar adamaaras abi biraz boş kaldım da sonuçta 2 ölü 6 yaralı var yaralıların 3 ü ağır![]()

Ağır olan yaralılar kaç kilo diye sorarlar adama![]()
tanesi 83 kilo