lazo009
Üye
Root durumu nedir. S4 mini var herhangi bir şey yapmadım; root falan. Gerek varmı?arkadaşlar siz data dosyalarını nrye atıonuz ki oyundan atıo ?
data dosyasını telefonun kendi hafızasındaki obbye atrk deneyin
Root durumu nedir. S4 mini var herhangi bir şey yapmadım; root falan. Gerek varmı?arkadaşlar siz data dosyalarını nrye atıonuz ki oyundan atıo ?
data dosyasını telefonun kendi hafızasındaki obbye atrk deneyin
root'a gerek yokRoot durumu nedir. S4 mini var herhangi bir şey yapmadım; root falan. Gerek varmı?

teşekkür ederimroot'a gerek yok![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yenilikler:
√ Barselona'dan Antarktika'ya kadar 3 yeni harita
√ ""Kararlılık"" (patlama ölümleri yaptığın seriyi sıfırlamaz) ve ""Bir Şey Daha"" (her öldüğünde bir el bombası bırakırsın) da dahil 7 yeni avantaj ile yepyeni ""Tahribat"" uzmanlığı
√ 2 yeni silah: Özel Kuvvetler Keskin Nişancı Tüfeği & Bomba Atar Tabanca
√ 2 yeni, takımlı çok oyunculu mod: Bomba Ekibi & Tahribat
√ Diğer gelişmeler: Ayrıntılı bilgi içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasını ziyaret et
Gereken asgari donanım:
- 1 GHz CPU
- 512 MB RAM
- Adreno 220 GPU, eşdeğeri veya üstü
- 1.9 GB kullanılabilir bellek
[video=youtube;Pl21ufd1RQE]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Main Obb:
Instructions : (Non-Root/Offline)
Install APK
Copy 'com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' folder to 'sdcard/Android/obb/' (Needs new main obb 1100 to run the game)
Launch the Game
evet ben oynuyorumMultiplayer yapabiliyor muyuz?
çok sağol yarın kuruyorum telefona arkadaş ekleme olayı varsa haberleşiriz bu konu altındanevet ben oynuyorum
senle karşılıklı oynarız dion modern 4 ü haçok sağol yarın kuruyorum telefona arkadaş ekleme olayı varsa haberleşiriz bu konu altından

evetsenle karşılıklı oynarız dion modern 4 ü ha![]()

ben face ile giriom sende öle girersin ismini mesaj atarsın eklerim seni oynarız yarın

nereye attın acaba sorabilir miyimS3 var bende yükledim denildigi gibi ama oyun başlayacakken siyah ekran geliyor ve oyundan cıkıyor
- - - Eklendi - - -
Tamam sorunu çözdüm yanlış yere atmısım![]()