Rap dinleyen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
Ne konuda öndeki hacı ? Freestyle tamam ama ben battle ve diss konusunda Joker daha iyi.
Milletin gözünde Allame hep bi adım önde bence. Ki zaten battle ve disste tabi ki Joker üstüne yok. sen bi ara Joker ben bataryada değilim demişti gibi bişey dedin peki arkadan batarya bağıran kim :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milletin gözünde Allame hep bi adım önde bence. Ki zaten battle ve disste tabi ki Joker üstüne yok. sen bi ara Joker ben bataryada değilim demişti gibi bişey dedin peki arkadan batarya bağıran kim :)

Küslük büyük bunu anladık.Birbirine kardeşim diyen adamlar şuan aynı partiye bile gitmiyorlar.O yüzden dedi bence Joker bu lafı.:)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Enes
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen hem adamı o kadar kalayla :D

Bu diss değil.Adamlar defalarca kez açıkladı.Youtube'a yükleyen arkadaşın izleyici çekme çabası :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Enes

Enes

Üye
Küslük büyük bunu anladık.Birbirine kardeşim diyen adamlar şuan aynı partiye bile gitmiyorlar.O yüzden dedi bence Joker bu lafı.:)
Cezayla Sansarla feat attı ama adam :D

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
Bu diss değil.Adamlar defalarca kez açıkladı.Youtube'a yükleyen arkadaşın izleyici çekme çabası :D
aa sonunda diss to allame & joker yazıyomuş görmedim valla :D yani diss track diye paylaşmadım parça güzel diye :D

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aa sonunda diss to allame & joker yazıyomuş görmedim valla :D yani diss track diye paylaşmadım parça güzel diye :D
Aynen parça güzel :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bak bak Allame Joker ayıramadım somuru:

:D
Bundan sonra ancak diss atarlar :D
Ayıramazsın pc hata verir :ehe

Allame radyo yayınında söyledi ya.Ben önceden çalıştığım birine asla diss atmam dedi.Ki bence de doğrusu bu.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Ayıramazsın pc hata verir :ehe

Allame radyo yayınında söyledi ya.Ben önceden çalıştığım birine asla diss atmam dedi.Ki bence de doğrusu bu.
iyi demiş bana o konuşmaları bulabileceğim bi yer lazım...
Ne bakıyon özel klasörüne kimse giremez :pro: :D

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi demiş bana o konuşmaları bulabileceğim bi yer lazım...
Ne bakıyon özel klasörüne kimse giremez :pro: :D
Sunucu açıklama yaptı.Facebook sayfasından paylaşacaklarmış.Ama zamanı belli değil.
:kro2:

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uğraştırma beni paylaş burda :gun1: :ehe
Tamam tamam :ehe.Bu arada radyonun ilk yayınında kimler varmış biliyor musun ? Anıl Piyancı, Grogi, Keişan, Red, Ados, Allame, Joker, Lider-Hasip Aksu.Yayın kargaşada yapılmış :D

• Beğen
Enes

Enes

Üye
Tamam tamam :ehe.Bu arada radyonun ilk yayınında kimler varmış biliyor musun ? Anıl Piyancı, Grogi, Keişan, Red, Ados, Allame, Joker, Lider-Hasip Aksu.Yayın kargaşada yapılmış :D
dur bakayım çıkmam gerek gelince yorumlarım bunu :gun1: :D

• Beğen

Üst Alt