Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım Eder Misiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HyCan
Üye
Konu Sahibi
Yardım Eder Misiniz
ßazı arkadasLar Linki yazının arkasına koyuyo o nasıL oLuyo
Ornek: İndirr dio veya buradan dio tıkLıosunnuz Link acıLıo
ßiLen arkadasLar yrdımcı oLaßiLir mi?
FerreT
Üye
Link ekle butonunu tıkladıktan sonra linki kopyalayıp yapıştırıyorsun Ve mesajı gönderiyorsun olay bundan ibaret..
Ayrıca bu tip konuları deneme mesaj konusunda açın
mservank
Üye
+ yardım eder msiiniz gibi konu açmalar ysak herhalde
ßazı arkadasLar Linki yazının arkasına koyuyo o nasıL oLuyo
Ornek: İndirr dio veya buradan dio tıkLıosunnuz Link acıLıo
ßiLen arkadasLar yrdımcı oLaßiLir mi?
İndir veya her hangi bişey Yazıyosun Sonra yazıyı Mouse ile Seçip seçip Link Ekle Tuşuna Basıyosun
Çıkan pencereye ise Asıl Linki yapıştıryosun.
Bukadar
Sn kendini ne zannediosun! Adam qißi ßishi soruoruz di mi !
Konu Dısı msjı işte!
FerreT
Üye
Yardım ediyoruz Kabahatlı çıkıyoruz iyimi
Dostum ben bu tip konuları burada açmalısın diyorum tutupta bu konuları symbian programlar bölümünde açamassın ayrıca Büyük yazı ile tepki göstermende hoş karşılanacak bi davranış değil
dostum adam sana bir şey demedi sadece bu konuları deneme mesaj bölümüne açın dedi ne var bunda anlamadım
elmyra
Üye
aynenn ferrret arkadasımın dediğinde bişey yokk bu kadar büyük harflerle tepkiye sebeb yoktu hiç yakışmadı
ouSahin
Üye
HyCan arkadaşım lütfen sakin olalım...
yardım istemişsin belliki konuyu konu dışı bölümünde açmışsın yani yanlış yerde konu açmışsın...herneyse ferret arkadaşımız sana yardım etmiş ve ndn bir sert tavır aldıgını anlamadım büyük yazmasından dolayı yanlış anlamış olabilirsin...
yani gerginlige gerek yok..gerginlik devam ederse konuyu kitlemek zorunda kalcam