3110c ÇOK ACİL YARDIM!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clas1070

clas1070

Üye
    Konu Sahibi
3110c ÇOK ACİL YARDIM!!!!
arkadaslar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler:
1-sorunum şu telefonda(3110c) pdf formatında kitap okumak istiyorum lütfen yardım edin
2-bide buradan jar oyunları indirip telefona atıyorum ama ekranda oyunun yarısı gözüküyo bunun bi çözümü varmıdır yada 3110c ye oyun var mı

3-elinde 3110c için progam olan varsa bana lin k verbilirmi?

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar lütfen yardım edin ya

yxL

yxL

Üye
arkadaşm 2. soruna cvp vereym çünkü bendede oLuyo..atmış oLduun oyunLArn ekran çözünürLükLeri seninkine uymuyodur yani şöyLE hani 240*320 gibi rakamLar varya bunLar senin teL. iLe eşLEşmiyodur...1 soruna geLnce sanrm benm teL.de o tip bişe var ama benm teL. 6300 uyarmı biLemem :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1- Java içi pdf reader yok diye biliyorum.
2- Arkadaşında dediği gibi çözünürlüğü sizin telefonunuza uymayan oyunlar indirmişsiniz demektir :oke:

ycg35

ycg35

Üye
forumda bi ara görmüştüm java bölümünde ama bakmadım pdf reader diye bişi vardı 2. soruna cevap vermişler 3. sü bendede 3110c var 3110c için uygulama ve oyun arıyorsan doğru adrestesin java bölümüne bak :D

sercan_27

Üye
3110c kullanan arkadaşlar sizin teleefonunuzda hafıza kartı takınca beyaz ekran sorunu oluyormu. telefon kendi kendine açılıp kapanıyormu. hafıza kartını ne zaman taksan telefn kendi kendine kapanıp açılıyor. virüs veya herhangi bir sorun da yok. hafıza kartını başka bir telefonda denedim sorun vermedi. başka 3110v kullanan arkadaşlarımdada oluyor bu sorun. yazılmını yükselttim. fabrika ayarlarında geri yükledim sorun yine düzelmedi. ne yapabilirim.

clas1070

clas1070

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için saolun arkadaslar sorunlarımı hallettim

ycg35

ycg35

Üye
3110c kullanan arkadaşlar sizin teleefonunuzda hafıza kartı takınca beyaz ekran sorunu oluyormu. telefon kendi kendine açılıp kapanıyormu. hafıza kartını ne zaman taksan telefn kendi kendine kapanıp açılıyor. virüs veya herhangi bir sorun da yok. hafıza kartını başka bir telefonda denedim sorun vermedi. başka 3110v kullanan arkadaşlarımdada oluyor bu sorun. yazılmını yükselttim. fabrika ayarlarında geri yükledim sorun yine düzelmedi. ne yapabilirim.

telefon bazen kendi kendine hata veriyor seni uyarmadan beyaz ekran oluyor yani bi reset çekiyor kendine bnmde arada sırada oluyor öle özellikle bu aralar mp3 çalardaki şarkılarım 60 ın üstüne çıktığı için çok oluyor genelde kütüphane güncellerken :)

sercan_27

Üye
ne yapabilirz sorunu çözme için? :(:( artık hafıza kartını telefona takamaz oldum.

ycg35

ycg35

Üye
sorunu çözmek için bi yol varmı bilemem ama bu sorun dvm ettikçe telefon bozulcak diye kormaya başladım kasko da yok garanti yaparmı bilemicem :S

enes442

enes442

Üye
bence bozulmas öle seylerden derim

sercan_27

Üye
ben yarın vericem kvk ya. anlatıcam sorunu artık yapamazlarsa zorla yaptırırım :):)

ycg35

ycg35

Üye
arkadaşlar başka bir forumda okudum uyguladım işe yaradı sizde olurmu bilemicem ama yöntem şu;
önce bilgisayarınıza nokia pc suite kurun ardından usb kablo ile telinizi bilg. e bağlayın sonra bilgisayarıma girin orada nokia phone browser a girin telefondan nokia modu ile bağlanarak hafıza kartını sıfırlayın bilgisayarda biçimlendirme diye bişi bulamadım o yüzden hafıza kartındaki tüm dosyalarımı bilg. e yedekledim sonra tüm dosyaları hafıza kartından sildim sonra usb bağlantıyı kestim telefondan hafıza kartı biçimlendir dedim boş iken biçimlendirdi sonra tel. ayarlarını sıfırlarım (fabrika ayarları) ardından tüm dosyalarımı tekrar olduğu gibi hafıza kartına attım şimdiye kdr bir daha beyaz ekran sorunu olmadı genelde müzik çalarda kütüphane güncellerken oluyordu şimdi olmuyor :oke: yapmanızı tavsiye ederim başarılar...

sercan_27

Üye
yuck senin dedğin gibi oluyor zaten ama ilerde telefona ayarlamalar yaptıktan sonra örneğin: tema zil sesi ekran koruyucu duvar kağıdı gibi ayarlamalar yaotıktan sonra ve hafıza kartına biraz daha dosya atınca beyaz ekran sorunu yine olacak. benim yapmadığım şey kalmadı. uğraşamam dedim verdim kvk ya 2 gün sonra gelicek. inş olur.

ycg35

ycg35

Üye
yuck senin dedğin gibi oluyor zaten ama ilerde telefona ayarlamalar yaptıktan sonra örneğin: tema zil sesi ekran koruyucu duvar kağıdı gibi ayarlamalar yaotıktan sonra ve hafıza kartına biraz daha dosya atınca beyaz ekran sorunu yine olacak. benim yapmadığım şey kalmadı. uğraşamam dedim verdim kvk ya 2 gün sonra gelicek. inş olur.

harbidende snn dediğin gibi oldu tema zil sesi fln ayarladıktan sonra yine başladı beyaz ekran sorunu :(

sercan_27

Üye
en iyisi sende bi servise ver telefonu.

ycg35

ycg35

Üye
acaba garantiden yaparlarmı teli aldığım zaman üye oldum bu foruma yani iki buçuk üç ay oldu tel bu kdr sürede bişi yapmadı şu aralar yapmaya başladı bu sorunu nokia hatalı tellerinden biri işte :S

teknomix

Üye
Bendede Beyaz Ekran Oluyordu Ama Ben Telefonu Alırken Böyle Bir ŞEy Olacağını Düşündüğüm İçin İzmir Genpa Dan Aldım Şuan Telefon Serviste . Bende Lg Kullanıyorum.Telefon Geldimi Size Haber Veriririm.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşim java book reader var

faut777

Üye
Kardes Virus var Virus Bide Bİsey sroucam Ya BEn bazi Programları atıyorum Dioki Uyguklama Erisimi HAyır dendı onu nasıl evet yapcam ole yapınca hata verior...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt