Enes
Üye
Açık büfe kahvaltı diye bi spor dalı çıkmış kendisi bu konuda rakipsizspor yapacam ben
@Dede

Açık büfe kahvaltı diye bi spor dalı çıkmış kendisi bu konuda rakipsizspor yapacam ben
@Dede

50 sn ye ile dünya rekoru ondaAçık büfe kahvaltı diye bi spor dalı çıkmış kendisi bu konuda rakipsiz![]()

3-4 gün bekleyip 51 saniye denemesini video ile yapcam50 sn ye ile dünya rekoru onda![]()

video ya gerek yok resim yeter3-4 gün bekleyip 51 saniye denemesini video ile yapcam![]()

resimle 51 saniyeyi nasıl ölçmeyi düşünüyon ? resimle anca uzunluk ölçümü yaparsın süre yapılmazvideo ya gerek yok resim yeter![]()

resimle 51 saniyeyi nasıl ölçmeyi düşünüyon ? resimle anca uzunluk ölçümü yaparsın süre yapılmaz![]()
![]()

video a siteye aykırıresimle 51 saniyeyi nasıl ölçmeyi düşünüyon ? resimle anca uzunluk ölçümü yaparsın süre yapılmaz![]()
![]()
işte bu anda samsun galaksi es dört yardımınıza koşar hareketli resim çekme oluşturma özelliğiyle size 51 saniyelik resim deneyimi yaşatır![]()

Ben de mi es dört alayım pek gözel anlattın yaişte bu anda samsun galaksi es dört yardımınıza koşar hareketli resim çekme oluşturma özelliğiyle size 51 saniyelik resim deneyimi yaşatır![]()

Ben de mi es dört alayım pek gözel anlattın ya![]()
yani cihaz seri çekim yapıp o resimleri gif resim yapabiliyor olay bu 
tam senlik launcher buldumBen de mi es dört alayım pek gözel anlattın ya![]()
Amaaan ben de bişey var sanmıştımişte samsunda böyle cafcaflı anlatıyor yani altı üstü senelerdir yaptığımız gif resmi hareketli resim çekme özelliği diye sunduyani cihaz seri çekim yapıp o resimleri gif resim yapabiliyor olay bu
![]()

Füze kalkanı tank tüfek var mıtam senlik launcher buldum![]()
patriot

atıyım link mobil değilim amaFüze kalkanı tank tüfek var mı![]()
buradan yazam ?WhatsApp' dan gelseneatıyım link mobil değilim amaburadan yazam ?

attımWhatsApp' dan gelsene![]()

Amaaan ben de bişey var sanmıştım![]()

Ben beğenmiyorum zaten ya onuMüco da bişey var sandı gitti estırt aldı işte![]()

note3 bekleyemedimMüco da bişey var sandı gitti estırt aldı işte![]()
peğhh git ayfon al hem de androidlisiniBen beğenmiyorum zaten ya onu![]()

Androik yüklerimnote3 bekleyemedim
peğhh git ayfon al hem de androidlisini![]()