Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kullanıyorum . Dediğiniz gibi Depo Hafızasını biçimlendirdim . İşletim sistemim Win8 . Bunu söylüyorum çünki okumadan yazmadım arkadaş Win7 de denemiş olmamış o yüzden . Yazılım sıfırla seçeneğiyle yani bende SW Reset ile denedim . Erasing User Data dan sonra error verip kapattı teli açılmamıştı . Bende kurtuluş abinin cfw si ile düzeltip Xeon a geçtim şimdilik . bidaha denemeyede çekiniyorum yine deap olur diye . daha öncede win7 de denemiştim ama benim tel evolsa karşı çıkıyor nedense :) Emeğine sağlık yinede .
Teşekkürler. Dosyaları karıştırmadığından emin misin ve üzerinde modlama yapmadan benim verdiğim dosyalarla flaşhla. N8 çok kişi kurdu yazılımı sendede sorun olmaması gerek...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
geç de olsa evols'u denedim..eline sağlık çok güzel olmuş.sıfır hata bir sistem :) yanlız yeni ev ekranı widgetlerini eklediğin için güncellemelerde sürekli çıkıyor.onu görünmez yapabilir miyim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
geç de olsa evols'u denedim..eline sağlık çok güzel olmuş.sıfır hata bir sistem :) yanlız yeni ev ekranı widgetlerini eklediğin için güncellemelerde sürekli çıkıyor.onu görünmez yapabilir miyim?
rica ederim güle güle kullan. Güncellemeyi yüklemeyi denedin mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yüklemedim ama üzerine yazıyor galiba.denerim bugün.bazi widgetleri de çalıştıramadim windows 7 clock widget çalışmıyor Mesela.ekranda dönüp Duruyor.

-Hokage-

-Hokage-

Üye
10282edc
200159ed
popupclockdefault

Bu dosyaları C7 için OFW den çekmiştim. Arkadaşın C6 yada aynı deişiklikleri yapıcam ama bunları atsam sorun cıkarır mı ? Onunkileride C6 OFW den mi çekmeliyim yoksa fark etmez mi ? Birde yerleri nerelerdi bunların hatırlayamıyotum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yüklemedim ama üzerine yazıyor galiba.denerim bugün.bazi widgetleri de çalıştıramadim windows 7 clock widget çalışmıyor Mesela.ekranda dönüp Duruyor.
widgetlerin hepsi çalışıyor. sende sorun var, daha doğrusu evols düzgün kurulmamış...
10282edc
200159ed
popupclockdefault

Bu dosyaları C7 için OFW den çekmiştim. Arkadaşın C6 yada aynı deişiklikleri yapıcam ama bunları atsam sorun cıkarır mı ? Onunkileride C6 OFW den mi çekmeliyim yoksa fark etmez mi ? Birde yerleri nerelerdi bunların hatırlayamıyotum
Çıkmaz, atabilirsin kardeşim

-Hokage-

-Hokage-

Üye
widgetlerin hepsi çalışıyor. sende sorun var, daha doğrusu evols düzgün kurulmamış...
Çıkmaz, atabilirsin kardeşim

hallettim.Son olarak corede yer kalmadı bende havadurumlu saat widgetinin resmlerinden olusan bi klasör vardı onu sildim.Daha yüklemedim ama widget duracaktır heralde telefonda.Onun kalan dosyalarını nerden bulup silebilirim ? Hiç yüklenmemiş gibi olsa iyi olur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yoo aynen anlatıldığı gibi yükledim valla wph widget ve hesap makinesi widget'i çalışmıyor. telefon c6-01

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hallettim.Son olarak corede yer kalmadı bende havadurumlu saat widgetinin resmlerinden olusan bi klasör vardı onu sildim.Daha yüklemedim ama widget duracaktır heralde telefonda.Onun kalan dosyalarını nerden bulup silebilirim ? Hiç yüklenmemiş gibi olsa iyi olur
sis ini bul widgeti siscontets ile parçala aynılarını bakıp sil. core ve rofs2 boyutunu Nokia cooker ile artırabilirsin. anlatım yaptım sitede, biraz araştırma ile bulabilirsin ve hiç bir şey silmene gerek kalmayacaktır
yoo aynen anlatıldığı gibi yükledim valla wph widget ve hesap makinesi widget'i çalışmıyor. telefon c6-01
tuhaf bir durum... anlatılanları yaptıysan aklıma başka çözüm yoluda gelmiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
diğer c6-01 kullananlar da yanıtlarsa anlarız sorun bende mi yoksa genel bir durum mu

burakkk97

Üye
Teşekkürler 3 gündür kullanıcısıyım.

apache61

Üye
Teşekkürler. Dosyaları karıştırmadığından emin misin ve üzerinde modlama yapmadan benim verdiğim dosyalarla flaşhla. N8 çok kişi kurdu yazılımı sendede sorun olmaması gerek...
yok hayır herhangi bir modlama yapmadım . ama birdaha deniyeceğim birazdan sırf emin olmak için :)
Herhangi bir değişiklik olmadan birdaha aynı şekilde flashladım fakat sürücüleri tekarar yükleyerek . Bu sefer açılmayı başardı :) Teşekkürler .

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır herhangi bir modlama yapmadım . ama birdaha deniyeceğim birazdan sırf emin olmak için :)
Herhangi bir değişiklik olmadan birdaha aynı şekilde flashladım fakat sürücüleri tekarar yükleyerek . Bu sefer açılmayı başardı :) Teşekkürler .
Sorununun kalmadığına sevindim. Rica ederim güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: apache61
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
olmasa da sorun değil kullanmıyorum zaten :) ama gene de bi danışayım kendisine

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
ben 701 kullanıcısıyım bu cwfnin adını forum da çok duyuyorum girip bi bakıyım dedim görsel olarak güzel görünüyo ancak yüklemelimiyim karar vermedim 701 kullanan arkadaşlar tavsiye edeiyolar mı? birde hafıza karını biçimlendirebileceğim bir program önerirmisiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben 701 kullanıcısıyım bu cwfnin adını forum da çok duyuyorum girip bi bakıyım dedim görsel olarak güzel görünüyo ancak yüklemelimiyim karar vermedim 701 kullanan arkadaşlar tavsiye edeiyolar mı? birde hafıza karını biçimlendirebileceğim bir program önerirmisiniz
Zevklerle renkler tartışılmaz ama denemekle bir şey kaybetmezsin. Beğenmezsen ofw e tekrrar dönüş yapabilirsin. Hafıza kartı biçimlendirici uygulamalara gerek yok. ilk önce hafıza kartını sonra depoyu biçimlendir hard format at yazılımı yükle tamamdır...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ilginçtir ama telefonu kapa aç yaptım giriş ekranlarım sıfırlanmış olarak geldi karşıma.anlamadım neden oldu bu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ilginçtir ama telefonu kapa aç yaptım giriş ekranlarım sıfırlanmış olarak geldi karşıma.anlamadım neden oldu bu.
kurduğun bir uygulama etki ede bilir. Bir ara bende bir uygulama kurmuştum (hatırlamıyorum hangi uygulamaydı) ve sıfırlanmıştı. Muhtemelen sendede aynısı olmuştur...

Üst Alt