CABBAR
Üye
Iyi oldu gereksizlerde denemeleri denemezler bile diye yorum yapıldı yeterince gereksiz oldu mu![]()
alışıyorsun. Hele tanıt kendiniIyi oldu gereksizlerde denemeleri denemezler bile diye yorum yapıldı yeterince gereksiz oldu mu![]()
alışıyorsun. Hele tanıt kendiniYeni tema güzel haydar ama ben o kadar çok reklama tahammül edemem. O yüzden tepetaklak kullanmaya alışmaya çalışıyorum.Eyvallah abicim sağolasın iyiyimabi bu yeni temaya alışmak için ordan oraya zıplıyorum konularda pek kalamıyorum ama iyi tuttu bu konu ha üst konu yaparken o ışığı görmüştüm
he la maçı unuttuk
Adım yaşım şehrim yazıyoralışıyorsun. Hele tanıt kendini
sor söyleyeyim 
en iyisiYeni tema güzel haydar ama ben o kadar çok reklama tahammül edemem. O yüzden tepetaklak kullanmaya alışmaya çalışıyorum.
Sor söyleyeyim :rolleyes: çok ucu açık oldu beAdım yaşım şehrim yazıyorsor söyleyeyim
![]()
şimdi gel de bişey sor. Neyse tanışırız zamanlaSorun yok merak edersen sorarsınSor söyleyeyim :rolleyes: çok ucu açık oldu beşimdi gel de bişey sor. Neyse tanışırız zamanla

Bu gece geleceğiz hep beraber inşallah. Uzun zamandır gelmiyorduk haydar. :confused:abi millet uğruyomu hala buraya hidayet abi oğuzhan mert falan
Ben yeniyim nick = isim bilmiyorum çoğu kişiyiabi millet uğruyomu hala buraya hidayet abi oğuzhan mert falan

anladım. neyse ya yavaş yavaş adapte olursunuz hepimiz öyle idik. bu arada bende haydar yaş 19Ben yeniyim nick = isim bilmiyorum çoğu kişiyi![]()
Merhaba memnun oldumanladım. neyse ya yavaş yavaş adapte olursunuz hepimiz öyle idik. bu arada bende haydar yaş 19

Gastecimiz haydaranladım. neyse ya yavaş yavaş adapte olursunuz hepimiz öyle idik. bu arada bende haydar yaş 19

Inşallah ya çok kötü zorluyorlarMaçta gol yemesek bari be çok önemli bu maç
Birkaç tehlikeli pozisyon oldu şükür atlattık. Az kaldı. Alacağız inşallahInşallah ya çok kötü zorluyorlar
Inşallah bunuda diğer maçları da alırızBirkaç tehlikeli pozisyon oldu şükür atlattık. Az kaldı. Alacağız inşallah
ve maç bizimEyvallah abicim sağolasın iyiyimabi bu yeni temaya alışmak için ordan oraya zıplıyorum konularda pek kalamıyorum ama iyi tuttu bu konu ha üst konu yaparken o ışığı görmüştüm
he la maçı unuttuk
Aldık bunu şimdi diğerleRinde sıraInşallah bunuda diğer maçları da alırız
Inşallah normalde maç filan izlemem milli olay başka bişeyAldık bunu şimdi diğerleRinde sıra

Haydar şükür hoş geldin. Uzun süre oldu görüşemedik. Ne yaptın nasılsın
Bu Haydar Şükür, Hakan Şükür' ün nesi olur..
Yaşasın smileyler geri gelmiş