Bu forumu azcık canlandırak ama benim net bitmezseMaçtan sonra buradayız inşallah. İzlemede kalın![]()

Neden isim gereksizlerBu forumu azcık canlandırak ama benim net bitmezse![]()
Bizim çok gerekli olduğumuz belli olsun diyeNeden isim gereksizler
Benimde az kaldı ad mücahit :mad: yettiği kadarBu forumu azcık canlandırak ama benim net bitmezse![]()
Gereksizler diyor bu durumda yorum yapan herkes gereksiz olmuyor muBizim çok gerekli olduğumuz belli olsun diye

kGereksizler diyor bu durumda yorum yapan herkes gereksiz olmuyor mu![]()
yönetime sormak lazımBölümÜn ismini soruyorsun sanırım. Forumda ciddi konulardan sıkılanlar için açıldığını düşünüyorumNeden isim gereksizler
gerekli konuların olmayacağı düşünülmüş olabilir. Konu için soruyorsan şayet. Ben açmıştım bu konuyu bölümde uygun isim olsun diye böyle yazdımbiz olmasaydık konu şimdi kaybolup gittiydiBölümÜn ismini soruyorsun sanırım. Forumda ciddi konulardan sıkılanlar için açıldığını düşünüyorumgerekli konuların olmayacağı düşünülmüş olabilir. Konu için soruyorsan şayet. Ben açmıştım bu konuyu bölümde uygun isim olsun diye böyle yazdım

Anladım gayet uyumluBölümÜn ismini soruyorsun sanırım. Forumda ciddi konulardan sıkılanlar için açıldığını düşünüyorumgerekli konuların olmayacağı düşünülmüş olabilir. Konu için soruyorsan şayet. Ben açmıştım bu konuyu bölümde uygun isim olsun diye böyle yazdım
denemeler diye bi konu daha açın tam olsun 
Bi ara koptuk buradan bu hale geldi. Bir de birkaç tatsız durum oldu işte. Neyse boşverin eskileribiz olmasaydık konu şimdi kaybolup gittiydi![]()
iyiyiz seni sormalınasılsınız dostlar selamlar
Yönetime söylemek lazım ama deneme bile yapmazlarAnladım gayet uyumludenemeler diye bi konu daha açın tam olsun
![]()

neyse her şey geride kaldı eski ortamın olması dileğiyleBi ara koptuk buradan bu hale geldi. Bir de birkaç tatsız durum oldu işte. Neyse boşverin eskileri
Haydar şükür be hoş geldin. Uzun süre oldu görüşemedik. Ne yaptın nasılsınnasılsınız dostlar selamlar
iyiyiz seni sormalı
Iyi oldu gereksizlerde denemeleri denemezler bile diye yorum yapıldı yeterince gereksiz oldu muYönetime söylemek lazım ama deneme bile yapmazlar![]()

maçı izleyim ondan sonra muhabbete devam edelimbende iyiyim seni sormalı
Eyvallah abicim sağolasın iyiyimabi bu yeni temaya alışmak için ordan oraya zıplıyorum konularda pek kalamıyorum ama iyi tuttu bu konu ha üst konu yaparken o ışığı görmüştümHaydar şükür be hoş geldin. Uzun süre oldu görüşemedik. Ne yaptın nasılsın
he la maçı unuttukmaçı izleyim ondan sonra muhabbete devam edelim