iki cihaz arasında kaldım karar veremiyorum füfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
iki cihaz arasında kaldım karar veremiyorum füfen yardım edin
merhabalar ben ablam için telefon almayı planlıyorum kendisi ilk kez android kullanacak ama iki chaz arasında kaldım
huawei vision mu alsam yoksa ascend g300 mü ikiside hızlı al da 300 tlden satışta siz nedersiniz arkadarlar
yardımcı olursanız sevinirim

canersonmez94

canersonmez94

Üye
İkisini de alma bana kalırsa. Samsung Galaxy Mini 2 Al biraz pahalı ama en azından güvenilir. G300 gibi cihazlar hiç kullanışlı değilller. Dayanıklı değiller. Ayrıca elinden çıkarmak istediğin zaman kimse satın almıyor. Ben Sana sony xperia tipo, galaxy mini 2, galaxy young S6310 ve HTC Desire Golf öneririm diğer cihazlarla uğraşma snra pişman olursun. Ben daha önce yaşadığımdan söylüyorum.

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşekkürler

orxan_92

orxan_92

Üye
Huawei ascend G510 kullaniyorum ve cok memnunum.G300de iyi bir telefon ama biraz daha iyisini istersen G510 G600 bak derim

Secret26

Secret26

Üye
Huawei Vision daha çok işine yarar dostum bu fiyat aralığında. Hepsiburada kapış kapış satmış bu fiyatlarda bu telefonu

fk555897

fk555897

Üye
Huawei markasına pek güvenmiyorum o yüzden tavsiye etmem.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Huawei'nin omru 2 sene. T20 var bende orijinal rom attim root falan hizlandirdim ama nafile telefon olu gibi

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Gmd al 600 civarındaymış fiyatı

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Vision daha çok işine yarar dostum bu fiyat aralığında. Hepsiburada kapış kapış satmış bu fiyatlarda bu telefonu
yorum için teşekkürler :)
Huawei markasına pek güvenmiyorum o yüzden tavsiye etmem.
Guzel telefon ,hayirli olsun kardes :)
allah razı olsun umarım hayırlı olur :) merakla kargoyu bekliyorum
bu arada hızınıza hayran kaldım :D

orxan_92

orxan_92

Üye
allah razı olsun umarım hayırlı olur :) merakla kargoyu bekliyorum
bu arada hızınıza hayran kaldım :D
Forumda gezerker gordum ve yanit verdim)
gercekten guzel telefon,kimseye kulak asma,oyunlarda da pek sorun cikarmaz zaten youtube acarsan gorursun)

fk555897

fk555897

Üye
Forumda gezerker gordum ve yanit verdim)
gercekten guzel telefon,kimseye kulak asma,oyunlarda da pek sorun cikarmaz zaten youtube acarsan gorursun)
Bir arkadaş Real Racing 3'de kasıyor demişti. O fiyatlarda oyunlarda kasma yapan telefonlar iyi değildir.

orxan_92

orxan_92

Üye
Bir arkadaş Real Racing 3'de kasıyor demişti. O fiyatlarda oyunlarda kasma yapan telefonlar iyi değildir.
Real racingin hic bir serisini oynamadim ben Huawei G510da ama nfs most wanted,modern combat4 gibi oyunlari rahat oynadim,bence real racingde sorun cikarmaz cunki youtubede vidyosu var kasmadan akici calisiyor.

Üst Alt