Zombie Apocalift v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Zombie Apocalift v1.0


Açıklama
Gecenin sonuna geldik! Beklenmedik kahramanlar bir parti oluşturun ve bir asansörde sıkışıp ise kısır zombi ordularını mücadele! Refleksleri test etmek ve çözümleyeceğini artan zorluk farklı senaryolar üzerinde zombi kıyamet karşı.
Performansınızı artırmak için güç up, yükseltme ve daha güçlü karakter satın almak için zombi kölelerinin, sert korkunç patronlar ve kazanmak para öldür! Bir bükülme ile yolumuzu kesmek için Kutsal Smite, Adrenalin atış ve diğer güç ups deneyin!

Bayan Jones ve Çavuş O'Connor yorgun alma? Kilidi kahramanların bir taze, yeni bir kombinasyonu denemek için bir düğmeye basın. Farklı bir partinin gözlerinden deneyim ya da kilidi senaryoları rastgele bir karışımı meydan almak için sonsuz modu denemek için bir seviyede tekrar! Melek Heights, Crystal Peak gizli askeri üs, Supermax cezaevi ve Sushi Tower karmaşık hayatta!

Zombi Apocalift onun basit kontroller ile saatlerce bağımlısı alacak: sadece saldırı düğmeleri ya da karakterleri dokunun. Aynı anda birden fazla karakteri kontrol edebilirsiniz, böylece bir arkadaş kapmak ve yerel çok oyunculu işbirliği! Ama dikkat: akıllıca adrenalin havuzu yönetmek ya da oturan bir ördek olacak!

Eğer ölümsüz yenik düşen önce kaç katlı seyahat edebilirsiniz? Eğer acımasız düşmanların ücretleri karşı ve tüm parti kaydedebilir miyim? Zombi Apocalift size meydan uygun zor bir oyun, ancak bu bile en yetenekli hayatta kalma bir gün yaşamak ve görmek için medikits ve diğer araçları bir demet gerekir.

*** Düzeyleri ve karakter oyun-içi sınırlı zamanlı indirim paketi kaçırmayın! ***

Daha düzeyleri ve oynanabilir karakter serbest olarak oyun güncellemeleri için bizi izlemeye devam edin!

ÖZELLİKLERİ
- Benzersiz zombi ve gelmek için daha fazla ile Zor senaryoları!
- Zombi boss dövüşler!
- Sonsuz modu kilidi düzeyleri rasgele bir karışımı oynamak nerede
- Kooperatif yerel çok oyunculu
- Yolda 12 benzersiz oynanabilir karakter ve daha fazlası!
- Güç up ve sarf malzemelerinin oyun artırmak için
- Güç kadar yükseltmeleri! Her araç sayısı olun
- Başarıları düzinelerce
- Online leaderboards
- Facebook ve Twitter için sonuçlar ver!


Google Play Store Link


Zippyshare Link
 


kraladam12

Üye
tşk denicem :D
 
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Teşekkürler
 


Üst Alt