samsung galaxy s4 mini mi sony xperia L mi?

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s4 mini mi sony xperia L mi?
ikisi arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım? neden?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Performans : S4 Mini
Ekran : S4 Mini
Kamera : Xperia L

ANIL

ANIL

Admin
S4 mini donanım ve yazılım konusunda daha iyi. Bence S4 mini tercih etmelisiniz.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
S4 mini

Invoke

Invoke

Üye
S4 mini tabi ki. S4 mininin dengi Xperia SP'dir. L daha alt seviye bir telefon. SP ile de aralarında kapışırlar ben olsam SPyi tercih ederim mesela ama daha üstündür diyemem hatta ram olarak avantajlıdır yine s4 mini.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini demişsiniz çoğunluklada, s4 mini nin sesi kamerası xperia L kadar iyi değil diye xperia L den yana gönlüm. kaldıki bunlar zaten temel özellikler. birde sony samsunga göre genel olarak kaliteli diye biliyorum. üstelik fiyat farkıda cabası. xperia sp nin ise pili çıkarılabilir değil. işlemci ram üstün olması çokda önemli değil benim için zira oyun oynayacak performans gerektirecek şeyler yapacak değilim telefonla. görüşleriniz için saolun. evet başka görüşler..?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
s4 mini demişsiniz çoğunluklada, s4 mini nin sesi kamerası xperia L kadar iyi değil diye xperia L den yana gönlüm. kaldıki bunlar zaten temel özellikler. birde sony samsunga göre genel olarak kaliteli diye biliyorum. üstelik fiyat farkıda cabası. xperia sp nin ise pili çıkarılabilir değil. işlemci ram üstün olması çokda önemli değil benim için zira oyun oynayacak performans gerektirecek şeyler yapacak değilim telefonla. görüşleriniz için saolun. evet başka görüşler..?
İşlemci performansı sorun değilse L alabilirsin her ihtiyacını görür fiyatı da daha uygun :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
S4 mini

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Çok öyle oyun uygulama önemli değil diyorsan Xperia L alabilirsin tabi ki. Gerçi öyle diyorum da Xperia L'nin de mağazada çalıştıramadığı oyun yok gibi bişey sadece GTA Vice City'de araba sorunu var o da güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. Sony kalitesi her zaman kendisini gösterir Walkman yazılımı ile müzik deneyimi kamera kalitesi tartışılmaz onun dışında kağıt üstünde S4'ün üstün yanları ekran kalitesi ve işlemci saat hızı sanırım aradaki fiyat farkına değmez bence. Xperia L al gitsin ben de onu almayı düşünüyorum.

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci performansı sorun değilse L alabilirsin her ihtiyacını görür fiyatı da daha uygun :)

ya hepsi bir arada olmuyor istediklerimin. bu gün inceledim ve düşündümde ekran boyutlarıda önemli. rahat kullanamyacaksam ne uğraşcam büyük ekranla. bu gün elimde s3 mini vardı 63 mm gnişliği ve elimin sınırlarını zorluyor. xperia L ise 65 mm genişliği sanırım tek elle kullanımda baya bir zorlanırım. s4 mini nin genişliği ise 61.3 mm yani tam bana göre ekran. fakat ses e de önem verdiğimden s4 mini yi seçersem bu seferde iyi sesten mahrum olcam. bizzat deneyimlemedim ama s4 mini nin hopörlör sesi ve zil sesi pek iyi değilmiş.
Çok öyle oyun uygulama önemli değil diyorsan Xperia L alabilirsin tabi ki. Gerçi öyle diyorum da Xperia L'nin de mağazada çalıştıramadığı oyun yok gibi bişey sadece GTA Vice City'de araba sorunu var o da güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. Sony kalitesi her zaman kendisini gösterir Walkman yazılımı ile müzik deneyimi kamera kalitesi tartışılmaz onun dışında kağıt üstünde S4'ün üstün yanları ekran kalitesi ve işlemci saat hızı sanırım aradaki fiyat farkına değmez bence. Xperia L al gitsin ben de onu almayı düşünüyorum.

xperia l nin kamerada keskinlik var ama o hafif karartı var ya artık adına ne deniyorsa o benim hoşuma gitmiyor aslında. birde pastel renkleri çok koyu çekiyor. htc desire x kadar gerçekçi resim çeken telefon görmedim incelemelerime göre. birde htc desire x mi alsam diyorum. ama o nun da sesi iyi değilmiş. aslında güncelleme alması falanda önemli değil benim için. şöyle istediğim temel özellikler ve biraz kalite olsun uzun süre kullanabileyim onu istiyorum sadece. istediğim özellikler: ses ve kamera kalitesi, ne küçük ne büyük tek elle rahat kullanılabilir ve dayanıklı ekran, harici bellek olması, pilin çıkarılabilir olması, şebeke üzerinden görüntülü görüşme, radyo olması..

fk555897

fk555897

Üye
Bence Sony Xperia SP al.