Ace 2 Mesajlara Geç Giriyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 Mesajlara Geç Giriyor!!
Arkadaşlar telefonu daha yeni aldım ama parçalayacağım! Mesaj geliyor geldikten yaklaşık 1-2 dakika sonra cevap yazabiliyorum. Cevap yazmıyor yazmama izin vermiyor. Aynı durum aramada da kaynaklanıyor. Nedenini anlamadım ama kırmama az kaldı telefonu! Yardım edebilir misiniz?

The Shadow

The Shadow

Üye
once sakin :oops: tüm animasyonları kapat ayarlardan olmazsa crossbreader flashla cwm den ben boyle bir sorun yasamıyorum cunku :) gb desin demi ?

The Shadow

The Shadow

Üye
ha aramalar için bir çozum daha var telefon rootluysa build.prop a bu iki satırı ekleyebilirsin :

ro.telephony.call_ring.delay=0
ring.delay=0

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Evet gb kullanıyorum ve root yapmadım. Dediğini yapacağım.

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım fakat yine olmadı hala aynı. Özellikle mesajlarda beni deli ediyor!!

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
İyi de telefonu daha yeni aldım. 1 ay bile olmadı :( Servise mi yollasam acaba son çare olarak bu olacak.

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Neyse bakacağız bi çaresine artık :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Arara bende de oluyor. Mesela mesajlara giriyorum metin kısmına dokunuyorum tepki yok. Klavye açılmıyor geri dönüp deniyorum yine sonuç hüsran. Arada oluyor yani akıllı telefon sözde ama bizi deli edecek yakında :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Arara bende de oluyor. Mesela mesajlara giriyorum metin kısmına dokunuyorum tepki yok. Klavye açılmıyor geri dönüp deniyorum yine sonuç hüsran. Arada oluyor yani akıllı telefon sözde ama bizi deli edecek yakında :D
orta segmentli telefonun derdi çok biz ne yapalım :D alacaksın çıkınca bi note 3 keyfine bakacaksın :pro:

Üst Alt