Nokia 603 Wi-Fi Sınırlı Bağlantı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

pokk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Wi-Fi Sınırlı Bağlantı Sorunu
Arkadaşlar eski telefonum Nokia 500'dü.Şimdi 603 aldım.Ama Wi-Fi'ye bağlanmaya çalıştığımda ya sınırlı bağlantı diyor ya da web doğrulaması gerekli diyor.Lütfen yardım edin.Delirecem!!!!

WanWan

Üye
arkadaşım o telefonla değil wi-fi ile alakalı olsa gerek zaten fp1 de wi-fi kopma sorunu da vardı galiba fp2'ye güncelle

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
bende de var bu sorun.önceden bağlanırdı sorun yoktu ama şmdi snırlı bğlantı deyip duruyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Modemle alakaı yada sinyal zayıf uzaktasın

messevim

messevim

Üye
aynı telefon amcam da var ama dediğiniz sorundan yok :dry:

- - - Eklendi - - -

aynı telefon amcam da var ama dediğiniz sorundan yok :dry:

tufless

tufless

Üye
Ayın sorun bendede oluyor. wifi adına basılı tutup sil diyorum. Ve tekrardan taratıyorum o zaman düzeliyor bende

19bjk1903

19bjk1903

Üye
benim telefon nokia 701 fp2 wifi ya bağlan diyorum şifreyi giriyorum ondan sonra ağ ayarlarının alınması gerek diyor tamam dedikten 10-15 dk sonra ağ ayarları alınamadı diyor sonra pin kodu ile deneyin diyor bir pin kodu veriyor onuda giriyorum olmuyor çözümü bilen birisi varsa lütfen yardım etsin önceden böyle bir sorun yoktu telefonda ve bütün güncellemeler yüklü halde

qweratomic

qweratomic

Üye
Arkadaşlar eski telefonum Nokia 500'dü.Şimdi 603 aldım.Ama Wi-Fi'ye bağlanmaya çalıştığımda ya sınırlı bağlantı diyor ya da web doğrulaması gerekli diyor.Lütfen yardım edin.Delirecem!!!!

Bendede vardı Wifiye bağlanarken
''Şeçilen ağ ayarların alınması için kolay ayarlama destekliyor yapılandırsın mı
cevap Hayır de

• Beğen
Tepkiler: 19bjk1903
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bendede Uydunet Modemde Demeye Başladı Arada Demiyor Dikkat Ediyorumda %80 Diyor Ama Sanırım Modeme Güncelleme Filan Geldi O Yüzden Bu Tür Şeylerde Olabilir

Üst Alt