tamam canım android 1 numara. keşke senin telefonuna sahip olabilsem. hadi şimdi kendi konuna naş.Kendini avutma çabası 1
Ben hiç bir zaman öyle demedimtamam canım android 1 numara. keşke senin telefonuna sahip olabilsem. hadi şimdi kendi konuna naş.
Full hd opt. Olmadığı icin. Cihazdan kaynakli degilAsphalt 8 şuan markette yok fakat kasım ayı içerisinde yayınlanacak. Bu arada en azından bizde daha oyun yok android platformuna geldi gördük sonucu çoğu s4 htc one sahibi kasıyor diyo
öyle davranıyorsun wp8'i küçümsüyorsun.Ben hiç bir zaman öyle demedim![]()
Şu androidin genelinde olmayan ama oyundan beklenen optimizasyon mu ? Sadece optimizasyon la toparlanacak bir olay değil andreno 320 gpu su FHD için yetersiz bir gpuFull hd opt. Olmadığı icin. Cihazdan kaynakli degil![]()
Şu androidin genelinde olmayan ama oyundan beklenen optimizasyon mu ? Sadece optimizasyon la toparlanacak bir olay değil andreno 320 gpu su FHD için yetersiz bir gpu
Ha ayrica o degil. O olay jb. İle gitti bitti. Oyunda full hd opt. Yoktu ama halledildi.Şu androidin genelinde olmayan ama oyundan beklenen optimizasyon mu ? Sadece optimizasyon la toparlanacak bir olay değil andreno 320 gpu su FHD için yetersiz bir gpu
evet sende gözükmüyor mu?üstat o site mobil twitter ve resimler gözüküyor mu?
Tamam gülün Arkadaşlar boşuna yayınlanmamış olsunlar. O değilde nokia cihazlarda asphalt 8 oynanıyor mu ? Bence Nokia'nın dönüpte kendine gulmesi lazım. ..
Fandroidleri pistten alalım lütfen..
Cogul ekini kullanmazsak sevinirim. Sorulan soruya cevap veriyorum.![]()