Nike T90 Freestyle topum var fakat şişmiyor.(Lütfen yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Nike T90 Freestyle topum var fakat şişmiyor.(Lütfen yardım)
Topumun havası inik salladığımda içinde bir şey hareket ediyor.Şambrel olsa gerek.Topu şişirmek için gittiğimde top şişmedi hava vurucu girdi fakat boşa üfledi gibi birşey..Hava yanlardan dışarı çıktı bunu bir çözümü var mı lütfen yardım edin...Galiba sibop kaçtı.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ignenin sibopa girdiginden emin misin? Normalde o gibi toptan ses gelmez.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Sibopa giriyo ama şişirdiğimde hava dikişlerin arasından az az çıkıyo şambrele gitmiyo sanırım.Anlamadım. :( :( :(

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Garantisi olmasi gerek,gotur verirler.

Uhops

Uhops

Üye
Sibopa giriyo ama şişirdiğimde hava dikişlerin arasından az az çıkıyo şambrele gitmiyo sanırım.Anlamadım. :( :( :(
Sen hava basmaya devam et o çıkan hava topun içindeki top ile topun derisi arasında kalan havadır büyük ihtimak. Kompresör vb. varsa onlar ile dene.

Haluk.

Haluk.

Üye
Şambiyeli kaymıştır

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Arkadalaşlarım sibopu kaymıştır diyor ama kırtasiye götürdüm ucu soktuğumda bi yere giriyor ama orası şambrel mi bilmiyorum.Kompressor ile olur mu Anti-Okul?

Haluk.

Haluk.

Üye
Arkadalaşlarım sibopu kaymıştır diyor ama kırtasiye götürdüm ucu soktuğumda bi yere giriyor ama orası şambrel mi bilmiyorum.Kompressor ile olur mu Anti-Okul?
Ucunu siboba fazla sokma. Eğer sibop kaymışsa şambiyeli yırtabilir

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Sibopa girip girmediğinden emin değilim Haluk bir şeye giriyo ama şambrel ile top arasındaki boşluğa da giriyo olabilir.Nası yapacağım hakkında henüz hiç bi fikrim yok.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Sen hava basmaya devam et o çıkan hava topun içindeki top ile topun derisi arasında kalan havadır büyük ihtimak. Kompresör vb. varsa onlar ile dene.
Kırtasiye de otomatik pompa var düğmeye bastım ucu taktım bekledim sadece dikişlerin oradan hava çıkmaya devam etti belki orjinal top olduğu için şambreli şişirmeye gücü yetmemiştir mi diyorsun.Kompressor daha mı güçlü.

Haluk.

Haluk.

Üye
kesinlikle sibopu kaymış.

Uhops

Uhops

Üye
Kırtasiye de otomatik pompa var düğmeye bastım ucu taktım bekledim sadece dikişlerin oradan hava çıkmaya devam etti belki orjinal top olduğu için şambreli şişirmeye gücü yetmemiştir mi diyorsun.Kompressor daha mı güçlü.
Evet.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü.Topun dikişleri kestim sibobu kontrol ettim.Sonra şambreli çıkardım baktım ki şambrel erimiş 4-5 yeri açılmış.Herkese önerileri için çok teşekkür ederim.2005 yılından kalma topmuş.
KONU KİLİT

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Haluk.

Haluk.

Üye
konu kilit demekle konu kilitlenme ;) şikayet et konu kilit yaz öyle olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...