Lg L7 güncelleme sonrası

Sponsorlu Bağlantılar

tsclub

tsclub

Üye
    Konu Sahibi
Lg L7 güncelleme sonrası
merhaba arkadaşlar,l7 için jb yükledikten sonra telefonda yavaşlama ve kasılmalar oluyor,ram da nerdeyse hiç yer kalmıyor.hiç bir uygulama yüklemedim,şarjı çok iyi gidiyor ama stabil değil öneriniz nedir ? bildiğiniz stabil rom var mı ?

turkishield

turkishield

Üye
cyanogenmod

• Beğen
Tepkiler: tsclub
tsclub

tsclub

Üye
    Konu Sahibi
v20 falan yazıyo bunların anlamı nedir hangisini yüklememi tavsiye edersiniz ?

turkishield

turkishield

Üye

en üstteki en son çıkan rom..maalesef cihazın için stabil CM sürümü yok nightly kullanmalısın..nightly sürümler çok az sıkıntısı olan sürümlerdir stabil sürümler gibi değildir. kullan beğenmezsen eskiye dönersin kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: ccaann35
Peocawe

Peocawe

Üye
hayır cyanogen asla kurma L7'ye.. hiç bir tat alamazsın. diğer cihazlarda ki gibi akıcı değiller çünkü..

sana tavsiyem v20 lerden rootlu bir rom kurup gereksiz uygulamaları kaldırman. ben öyle kullanıyorum çok iyi şuan cihaz..

bunu inceleyebilirsin.

tsclub

tsclub

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğin değerli bilgiler için tşk ederim :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

peocawe önerdiğin rom oc li sanırım,şarjı hızlı bitiyo mu ram durumu nasıl ? bug falan var mı

Peocawe

Peocawe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

peocawe önerdiğin rom oc li sanırım,şarjı hızlı bitiyo mu ram durumu nasıl ? bug falan var mı

oc li olarak gelmiyor direk. sen istersen oc yapabiliyorsun. şarj durumu gayet iyi bug felan yok.. ram normal jb rami fakat sen link2sd gibi bir programla gereksiz uygulamaları kaldırırsan ve facebook kullanmassan baya rahatlıyor telefon.

• Beğen
Tepkiler: tsclub
tsclub

tsclub

Üye
    Konu Sahibi
Çok tşk ederim bugün hemen deneyecem,bunu kurmak için kdz gerekli mi :)

Üst Alt