Bende linuz mint 13 kurdum. Ama internete bağlanamadım ( USB'den). Normal şartlarda windows yüklediğimdede internete direk bağlanmıyordu zaten. Driver kurmak zorunda kalıyodum. Ağ kartım e2200.
Internette baktigim kadariyla pek cok kullanici sorun yasamis, mobil oldugum icin kurulumu yazmak zor oluyor, direk linki vereyim, olmazsa yine yazabilirsiniz. (ubuntu olduguna bakmayin sorun olmaz.)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu kablolu bağlantı için mi kablosuz mu? Yabancı olunca tam anlayamadım ama wiriless diyor gibi ben kblolu bağlantı kulanıyorum.Tekrardan yükle linux'uEkran için başka driver yükledim ekran çözünürlüğu bozuldu şimdi herşey kocamanayarlara giremediğim için tekrar eski drivera dönemiyorum neyapabilirim?

En son, en kolay ve en kesin çözüm.Bumu yani çözümof en son onu yapıcam bakalım yardım ddebilecek var mı
Windows olsa yeniden kur demezdim ama Linux olunca 
var açılışta sürüme göre değişir ama recovery menuden bir önceki ayara getirebilirsin.Bumu yani çözümof en son onu yapıcam bakalım yardım ddebilecek var mı
Resimdeki yerdeki gibi menu açılması lazım sendede orddan girdiğinde windowstaki güvenli moda benzer bir mod graphic settings default demelisin.Yanlız root yetkili bir hesabın olmalı bazen grub ayarları bozuluyor bilgineUbuntu 13.04 nasıl yaparım![]()
sende şu an tam olarak sorun ekranda menulermi yok ? ekranmı büyük ?Girdim oraya fakat dediği şey yok