Kefelon
Üye
Nexus 5-4
Yakin zamanda nexus 5 cikicaga benziyor benimde telefon degistirme vaktim geldi artik buvsefer telefona fazla para vermek istemiyorum zamaninda 1200 tl verdigimiz telefonlari 400 e zor satiyoruz o bakimdan dusuk fiyatli bisey almak istiyorum en azindan zaten ne kadar verdimki bu tele diyip bi kenara atabilirim
baslarda gm discovery dusunuyodum sonra 2. El 600 tllik tellere felan baktim ama kafama uyan bisey bulamadim bende google play uzerinden nexus almaya karar verdim almabyada akrabalarim var onlara aldircam onlarda bana getircek. Nexus 4 dusunuyorum suanda 250 dokar fiyatiylavgercekten cok iyi 100 tl vergisiyle birlikte bana 600 tl civarlarina patlar 600'tl ye ust duzey bi telefonum olur en azindan diye dusunuyorum size 2 sorum var;
1) Nexus 5 i beklemelimiyim yoksa nexus 4 yeterli olurmu ? (Telefonunvperformansi fazla onemli degil nexus 4 un ozellikleri zaten ust duzey ve bana yeterli olucaktir heleki galaxy s den neus 4 e gectigimi dusunursek)
2) sizce almanya felan bu kadar ugrasmaya degermi google kendibsitesinde simfree benzeri biseyler demis ama bide pasaport kaydi felan sorunlari cikcak bana 600 tl ye 2. El telmi alsam oneriniz varmi ?
Biraz uzunvoldu kusura bakmayin cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
baslarda gm discovery dusunuyodum sonra 2. El 600 tllik tellere felan baktim ama kafama uyan bisey bulamadim bende google play uzerinden nexus almaya karar verdim almabyada akrabalarim var onlara aldircam onlarda bana getircek. Nexus 4 dusunuyorum suanda 250 dokar fiyatiylavgercekten cok iyi 100 tl vergisiyle birlikte bana 600 tl civarlarina patlar 600'tl ye ust duzey bi telefonum olur en azindan diye dusunuyorum size 2 sorum var;1) Nexus 5 i beklemelimiyim yoksa nexus 4 yeterli olurmu ? (Telefonunvperformansi fazla onemli degil nexus 4 un ozellikleri zaten ust duzey ve bana yeterli olucaktir heleki galaxy s den neus 4 e gectigimi dusunursek)
2) sizce almanya felan bu kadar ugrasmaya degermi google kendibsitesinde simfree benzeri biseyler demis ama bide pasaport kaydi felan sorunlari cikcak bana 600 tl ye 2. El telmi alsam oneriniz varmi ?
Biraz uzunvoldu kusura bakmayin cevaplariniz icin simdiden tesekkurler