Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye

herkes soracak falan sandım . Yanıldım :kop:

Paralı uygulama ondan sormazlar :) rahat ol ama inan çok güzel baya oldu ben alalı eskiden baya iyi yapıyordu şimdi dahada şahane ama tek eksiği telefon üzerindeki uygulamaları taramıyor tarasa ve eklesek çok güzel olurdu sanırım yakında oda gelişir :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Paralı uygulama ondan sormazlar :) rahat ol ama inan çok güzel baya oldu ben alalı eskiden baya iyi yapıyordu şimdi dahada şahane ama tek eksiği telefon üzerindeki uygulamaları taramıyor tarasa ve eklesek çok güzel olurdu sanırım yakında oda gelişir :)

başlangıç için bence iyi sistem kırılsın bir bak gır neler yapılacak

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar ekran görüntüleri burda oldugu için yazıyorum bilginiz vardır sizin bu L920 de beyaz ekran veya siyah ekran teması pii nasıl etkiler sizce

Serhanas35

Üye
arkadaşlar ekran görüntüleri burda oldugu için yazıyorum bilginiz vardır sizin bu L920 de beyaz ekran veya siyah ekran teması pii nasıl etkiler sizce
beyaz bence felaket etki yaratıyor ama siyah normal sistem kadar pil yiyor saten ence en iyisi siyah :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Tamamen Windows Phone 8 in kelime düzeltme hatası yüzünden oldu kimse beni suçlayamaz bilin istedim

- - - Eklendi - - -

Normalde küfür etmeyen birisi olarak suçlamayı kabul edemem

themardinli

themardinli

Üye
siyah kullanın beyaz çok şarj yiyor.

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
Sanırım en sade ana ekran benimki. Yukarı aşağı kaydırmayı pek sevmediğimden, en çok kullandıklarımı ana ekranda kaydırmadan bir seferde görebileceğim şekilde düzenledim.

osmanmert99

osmanmert99

Üye

Yönetici tarafından düzenlendi:
SLH.55

SLH.55

Üye

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bu konu güncel kalmalı arkadaşlar ;)

musti15fb

Üye

Bu da benden olsun, geçen çektim ekran görüntülerini.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam resim kutucuklama uygulaman nedir?

musti15fb

Üye
2 program kullanıyorum, biri ücretli. Diğeri ücretsiz. Ücretli olan Custom Tile Maker, ücretsiz olan Launcher Tile Creator. Ücretsiz olan da iş görebilecek seviyede..

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Teşekkürler farkları neler peki. Buda benden..

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia s

Üst Alt