Xperia Z1 AnTuTu benchmark üzerinde ilk test görüntüsü

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1 AnTuTu benchmark üzerinde ilk test görüntüsü
Buyrun resim herşeyi anlatıyor :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Vallahi herkes birşey söylüyor dh incelemesinde note 3 bile 26 bin aldı.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
S4 Octa sonucu neydi bilen var mı ?

ANIL

ANIL

Admin
Bu sonuçlara göre değerlendirme yapıp telefon seçmek yanlış olur. S4 Octa 26-29 bin arası alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

Samet.25

Bu sonuçlara göre değerlendirme yapıp telefon seçmek yanlış olur. S4 Octa 26-29 bin arası alıyor.

aynen cok farkli sonuclar alinabiliniyor istenildiginde bu sonuclar isin sadece ufak bi parcasi olabilir

enterneoll

enterneoll

Üye
sony alınmaz millet hala akıllanmadı mı ?

Invoke

Invoke

Üye
ANIL

ANIL

Admin
Zaten bu değerler telefondan çok Snapdragon 800'e ait.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Android 4.3e uygun değildir belki, antutu ondan kaynaklıyordur. 26bini s4de çok rahat alıyor. ZUltra 34bini görmüştü Z1'in 35alması beni şaşırtmadı. NoteIII de bunlar gibi değer alacaktır, diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Neden?

Tabiki olabilir ama ben sadece sentetuk testlere göre telefin alınmayacağını belirtmek istedim

enterneoll

enterneoll

Üye
cihaz kalitesi ve tasarım çok iyi ama satış sonrası tam bir çile ve cihazları 1 yıl sonra unutuluyor bak mesela xperia s yakında xperia z unutulucak ve sadece z1 akıllarda kalıcak satma işide tam bir işkence

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
cihaz kalitesi ve tasarım çok iyi ama satış sonrası tam bir çile ve cihazları 1 yıl sonra unutuluyor bak mesela xperia s yakında xperia z unutulucak ve sadece z1 akıllarda kalıcak satma işide tam bir işkence
Abi deme öyle Z1 almayı düşünüyorum aklımı karıştırma D:AS: aslında her firma için dediğin şey geçerli :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
Abi deme öyle Z1 almayı düşünüyorum aklımı karıştırma D:AS: aslında her firma için dediğin şey geçerli :hmmm

biz note 3 tercih ettik evdekilerle dayım s4 kullanıyor note 3 alıcak ve s4'ü bana vericek tavsiyem note 3'e bak

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye

biz note 3 tercih ettik evdekilerle dayım s4 kullanıyor note 3 alıcak ve s4'ü bana vericek tavsiyem note 3'e bak

daha önce 4 inç üstüne dahi çıkmadım açıkçası 5 inç bile beni korkutuyor o yüzden note 3 imkansız :)

Invoke

Invoke

Üye
Z1 güzel bir model, Türkiye'ye gelene kadar iyice ne olduğu ortaya çıkar, bence pişman olmazsın.

- - - Eklendi - - -

NoteIII 4.3 kullandığından bence düşük alıyor, Snap800le S4 civarı puan alması imkansız. Demek ki 4.3 ile antutu uyumlu değil. Puanlar çok oynamaz, sonuçta donanım aynı tabi başka faktörlerde var ama çok az oynar. Z1 G2 ya da Note III arasında... Puana değil de telefonun özelliklerine bakıp hangisi bize uygunsa onu tercih etmeliyiz, zaten hepsi üst düzey telefonlar performans açısından sorun yaşatmazlar.

Invoke

Invoke

Üye

samsung kullaniyom ama sony alinmaz olayi eskide kaldi bence donanimli cihazlar uretmeye basladi

Geçen yıl xperia olarak kar edememiş zaten ama bu yıl öyle değil, Zdeki eleştirileri dikkatede almış, donanım iyi kamera iyi, su geçirmiyor ve buna rağmen kulaklık girişinde kapakçık yok. Ekran iyi triluminos demiş, renkleri sunabilmiş. Arayüzünü çok geliştirmiş, Zye benzer ama daha gelişmiş arayüzü var. Daha hoş duruyor bence. Media apps akıyor. Unlimited video unlimited music denilen programlarının bizim ülkede çalışmaması can sıkıcı. Playstation sertifikasını öylesine koymaktan vazgeçip, kendisine has oyunlar ürettirebilse o zaman daha da süper olur. Tek sorun para :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt