Bu sonuçlara göre değerlendirme yapıp telefon seçmek yanlış olur. S4 Octa 26-29 bin arası alıyor.
Vallahi herkes birşey söylüyor dh incelemesinde note 3 bile 26 bin aldı.
sony alınmaz millet hala akıllanmadı mı ?
Sony bence çok kaliteli telefonlar yapıyor özellikle son dönemde yaptıkları (L,SP,Z,Z1,Z Ultra vs.)sony alınmaz millet hala akıllanmadı mı ?
Zaten bu değerler telefondan çok Snapdragon 800'e ait.
Android 4.3e uygun değildir belki, antutu ondan kaynaklıyordur. 26bini s4de çok rahat alıyor. ZUltra 34bini görmüştü Z1'in 35alması beni şaşırtmadı. NoteIII de bunlar gibi değer alacaktır, diye düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
Neden?
Tabiki olabilir ama ben sadece sentetuk testlere göre telefin alınmayacağını belirtmek istedim
Abi deme öyle Z1 almayı düşünüyorum aklımı karıştırma D:AS: aslında her firma için dediğin şey geçerlicihaz kalitesi ve tasarım çok iyi ama satış sonrası tam bir çile ve cihazları 1 yıl sonra unutuluyor bak mesela xperia s yakında xperia z unutulucak ve sadece z1 akıllarda kalıcak satma işide tam bir işkence

Abi deme öyle Z1 almayı düşünüyorum aklımı karıştırma D:AS: aslında her firma için dediğin şey geçerli![]()
biz note 3 tercih ettik evdekilerle dayım s4 kullanıyor note 3 alıcak ve s4'ü bana vericek tavsiyem note 3'e bak

samsung kullaniyom ama sony alinmaz olayi eskide kaldi bence donanimli cihazlar uretmeye basladi