Almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
Almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Bu aralar vodafone'de bi kampanya var Vodafone smart mini diye bir telefon,bunu almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? ne diyorsunz düşüncelerinizi alıyım lütfen..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Su anda huwaei ascend p6 kampanyasi var(dunyanin en ince telefonu ve performansida goz dolduruyor.), tarifeye ek 1 tl imis. Vodofone smart mini onermiyorum.

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
neden önermiyosunuz peki..

Samet.25

bence operator telefonlarinin hicbiri alinmaz vodafone avea in touch gibi tavsiye etmem kac tane uygulama yukluyolar bide icine kendi uygulamalarini

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
Ben inceldim gayet kullanılır bi telefon geldi bana..

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Su anda huwaei ascend p6 kampanyasi var(dunyanin en ince telefonu ve performansida goz dolduruyor.), tarifeye ek 1 tl imis. Vodofone smart mini onermiyorum.

P6 performansla göz mü dolduruyor?Sdn incelemesini izlemenizi öneririm.

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
sdn derken?

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon The Independent gazetesinin geçen ay “En İyi 10 Yeni Akıllı Telefon” listesinde 4. sırada imiş

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
bana büyük bi sorunu olur mu

MaxiHan

MaxiHan

Üye
P6 performansla göz mü dolduruyor?Sdn incelemesini izlemenizi öneririm.

Arkadas gayet guzel cevap vermis (guncelleme ile cozulebilecek olmasi), donanim bakimiyla gayet yeterli lakin vodofone smart minide donanimda yok.

forever_

forever_

Üye
bence sen git p6 yı al smart minide iyidir tabiki ama benim görüşüm sdn incelemsenini izledim bazen sdn telefonu yerden yere vuruyor bazense yerlere göklere sığrıdmıyor s4 ü de biraz jötümsediler bence sen gir donanım haberdeki röpörtajı izle en iyisi orada ama eğer birisini üzddüysen yada kırdıysam affola zaten ben kendi görüşümü söyledim herkese iyi forumlar

TLGa35

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldım,telefon gayet güzel çalşıyor hiç donma olmadı bir kaç tane oyun yükledim çok iyi çalşıyor menü geçişleride çok iyi

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu aldım,telefon gayet güzel çalşıyor hiç donma olmadı bir kaç tane oyun yükledim çok iyi çalşıyor menü geçişleride çok iyi

Real Racing 3'ü yükledin mi? Kasma oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
forever_

forever_

Üye

p6 yı mı aldın şimdden hayırlı olsun deneyimlerini bizimle paylaşmayı unutma

Üst Alt