İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
merhaba arkadaşlar lumia için ekran filmi önerir misiniz 920 kullanıyorum aslında mat yaptırdım şuan fakat parlakta var elimde sizce hangisi daha iyi olur ? mat el izi hiç tutmuyo ekran çok temiz gözüküyo parlakta el izleri gözüyo her dakika silmek zorunda kalıyorum ama kullanım açısı hangisi uygun sizce?​

luckysleven

luckysleven

Üye
merhaba arkadaşlar lumia için ekran filmi önerir misiniz 920 kullanıyorum aslında mat yaptırdım şuan fakat parlakta var elimde sizce hangisi daha iyi olur ? mat el izi hiç tutmuyo ekran çok temiz gözüküyo parlakta el izleri gözüyo her dakika silmek zorunda kalıyorum ama kullanım açısı hangisi uygun sizce?​

mat renkleri bozar ekranın gök kuşağı gibi olur ama parmak izi bırakmaz çizikleri göstermez.

dün keşfettim 2 tip şeffaf var biri parmağın rahat hareket etmesine engel oluyor ve çizikleri gösteriyor birde 30 lira olanlar var onlar hem zor çiziliyor hemde parmağın rahat kayıyor. Ama ikiside parmak izini gösteriyor . ama renklerde bozulma olmuyor. Sırf bu renk sorunu yüzünden şeffaf olan kullanılmalı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mat iyidir

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve flutewoddy

blackcemre

Üye
lumia 920 bin ekranının çevrelerini elledğimde kasadan gıcırtı geliyor ne yapabilirim

power_24

Üye
Amber güncellemesi yaptıktan sonra her zaman ki gibi laptop uma telefonumdan internet paylaşımı uygulması ile internete gireyim dedim ancak (varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor ) uyarısı alıp bağlantı bir türlü gerçekleşmiyor.biraz araştırdığım kadarı ile modeme reset atmak gerekiyor.malum internet paylaşımın neresine reset atayım ki ? bende yeniden telefonu sıfırladım ancak yine aynı hatayı veriyor.İnternet paylaşımı uygulamasın damı problem var.varsa nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar telefonu yeni amberledim ve haliyle tel sıfırlandı indirmem gereken başlıca ve sizin tavsiye ettiğiniz oyun uygulamalar nelerdir?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Tapatalk kullanan arkadaşlar. Bu programda Türk sitelerinden takip edebileceğimiz neler var? Biraz kurcaladım göremedim bişi...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tapatalk kullanan arkadaşlar. Bu programda Türk sitelerinden takip edebileceğimiz neler var? Biraz kurcaladım göremedim bişi...

Takip ettiğin siteler varsa kendin arayıp bulabilirsin.
Arkadaşlar şimdi buradan diğer site ve forumların isimlerini verirlerse ister istemez reklama girer :oke:

alasulumurat

alasulumurat

Üye

Takip ettiğin siteler varsa kendin arayıp bulabilirsin.
Arkadaşlar şimdi buradan diğer site ve forumların isimlerini verirlerse ister istemez reklama girer :oke:

pardon onu düşünmemiştim :) bir kaç tane denedim çıkmadı da..,

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
geri geldi:)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

kaldırmaları yanlış stratejiydi , mağazada tanınmışlardı o gitti yerini sysapppusher aldı ama bunuda destek açısından indiriyorum , ama bunun şöyle bir avantajı tekrardan dowloand sayıları tavan yapacak

blackcemre

Üye
Pro cam kullanılamıyor artık lumia 920

blackcemre

Üye
lumia 920 de temple run oynarken oyun kendiliğinden atıyor

kursat99

kursat99

Üye

Abi bu farklı bir uygulama mı? Ben Lumia Pusher ı silmemiştim hala kullanıyorum ama güncelleme olarak görünmüyor. Farklı bir kişinin uygulaması heralde.

Üst Alt