nokia N73 te Temaları Silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali1000

Üye
    Konu Sahibi
nokia N73 te Temaları Silemiyorum
arkadaşlar N73'e çeşitli Temalar Kurdum Fakat Sisteme Kurulduktan Sonra Bu Temalr Silinemiyor. Yani Silmek Istediğim Temanın üzerine Geliyorum Ve "c" Tuşuna Basıyorum Fakat Silinmiyor. Yardım Ederseniz Sevinirim Selamlar

fatihmt1992

Üye
telefondaki temaları o bölümden silemezsin.araçlar klasörünün içinde uygulama yöneticisi var.orada yüklediğin herşey görünür.oradan silmek istediğin temayı bulup silebilirsin.
not:eğer telefonda uygulama, oyun, tema vs.. çok yüklediysen uygulama yönetici biraz geç açılır.telefon kitlendi deyip kapatmayasın ha.:coold:

yardım edebildiysek ne mutlu...

spagetti

spagetti

Üye
ewet aynen öLe

ali1000

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim işimi halletim sağol

nev85

Üye
peki telefonun orjinal temaları war kullanmıyorum onları nsl sileceğim?

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
onlar orjanal silinmez:D

serkan_kup

serkan_kup

Üye
silemezsin!

asdfgh52

Üye
bende bütün uygulamaları sildim ama hala çok geç açılıyo

ömürxx

Üye
arkadaşım temaları bir şekilde silersin (uygulama yöneticisine) gir ordan silmek istediğin temayı bul ve üzerine gelip (c) tuşuna bas

mbjk

Üye
YA altı üstü bi tema ne kadar yer kaplarki hem orjinali silsen nolcak

jaguar_ben

jaguar_ben

Üye
ya arkadaşlar yüklediğim bir tema var ama uygulama yöneticisinde görünmüyor o yüzden de silemiyorum temayı Hafıza kartına kaydettim ne yapabilirm

cyber15

cyber15

Üye
hafıza kartına kaydetsende gösterir zaten u.yöneticisi

yada pcye bağlanarak silersin

sezo_mutlu

Üye
TEMALAR E DE PRİVATE İSİMLİ KLASÖRÜN İÇİNDEKİ 10207114 İSİMLİ DOSYANIN İÇİNDE KALDIRILAMAYANLARI BURADAN FORMATLAMADAN SİLEBİLİRSİN

memoli36

memoli36

Üye
arkadaşım bazı temaların uinstali yok bendede vardı aynı sorun hafıza kartını pc de biçimlendirdim ondan sonra uinstalsiz programları yuklemyor onun için bole yapsan olur sanırım bende oldu by

jaguar_ben

jaguar_ben

Üye
teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim umarım işe yarar

skılful

Üye
temalarda görünen temalar uygulama yöneticisinde görünmüyor dolayısıyla silinmiyor. nereden sileceğim.

recco5

Üye
arkadaşım bu temayı hafıza kartına kurduysan silemeszin ancak biçimlendirmen lazım tele kurduysan uygulama yöneticisinden silebilirsin.

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
Dikkat dikkat sayın maxicep kullanıcıları !!!!

N serisinde tema silemeyen arkadaşların dikkatine anlatcağım şeyleri ii dinleyin %100 garanti temalar silinio şimdi örneğin yüklediğimiz temalar uyg. Yöneticisnde gözükmüo ve silemioz bunu için gene silemediğiniz temaların setupunu dos.yöneticisine atın ve tekrar kurun hafıza kartını seçin sonra direk uyg. Yöneticisine gidin ve o zaman gözüküo hemen kolayca kaldırabilirsiniz.....

Not::temaların setupunu örneğin:sis yada sisx dosya yöneticine atmadan önce maxicep ten sertifilandırma programını indirin içinde winrar dosyasının içinde root signed.exe diye bi dosya var onu çalıştırın temaların teker teker setupunu seçin ve root signede tıklayın sonra dosya yöneticisine atıp kurun...

fbmehmet06

Üye
uygulama yöneticisine gir ordan sil

SlashGun

SlashGun

Üye
arkadaşım temaları bir şekilde silersin (uygulama yöneticisine) gir ordan silmek istediğin temayı bul ve üzerine gelip (c) tuşuna bas

O iş senin dediğin kadar koLay değiL be kardeşim.Telefonun OrjinaL Temalarını silemezsin.Birde telefon hafızasına kurduğun Temaları silemezsin.Ancak telefonu Formatlar isen o zaman silinir.Ama OrjinaL TemaLarı dediğim gibi SiLemezsin ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt