abi bende 3210m var sıkıntı olmuyo cs6 da
. Anlık olarak işlem yapamıyorum bazı değişikliklerde 1 saniye falan bekliyorum.
abi bende 3210m var sıkıntı olmuyo cs6 da

Bakıyorum Hemen Oyuna GirmedenArkadaslar.Bu arad bana bios güncellemelde yardim edecek biri carmi pc yardim destek e actk. Konu.

Abi deme![]()
![]()
. Anlık olarak işlem yapamıyorum bazı değişikliklerde 1 saniye falan bekliyorum.

Sana bir dosya vereyim açmayı dene sonra düşün![]()
Tabi öyle olur zamanla
Orası öyle ama en azından i7 olsaydı eklentilerde ,crop yada action da daha hızlı çalışır.
bügün bi fotoğraf için 1 saat 20 dakika falan çalıştım yapacağm işin %85ini tamamladım bi anda adobe.exe çalışmayı durdurdu dedi.
.
:
Sana bir dosya vereyim açmayı dene sonra düşün![]()
said abiye dedim
- - - Eklendi - - -
cs6 ney bende illustrator ve photoshop var

Daha yeniyim crop falan bilmiyorumbügün bi fotoğraf için 1 saat 20 dakika falan çalıştım yapacağm işin %85ini tamamladım bi anda adobe.exe çalışmayı durdurdu dedi.
.
He bide senin PC özellikleri neydi:

said abiye dedim
- - - Eklendi - - -
cs6 ney bende illustrator ve photoshop var

bir ay nedir ki göz açıp kapayıncayakadar geçer zaten geçmişte aha 6 yıl geçmişKız arkadaşımla 1 ay tatil dolayısıyla görüşemeyecez. Bugün vedalaştık işte. Nasıl geçecek bu 1 ay ya. Damara bağladım bende![]()
Master Collection plugins lisanslıdır
Anladım pc özelliklerimmi? tek rakibim THY![]()

bir ay nedir ki göz açıp kapayıncayakadar geçer zaten geçmişte aha 6 yıl geçmiş

said abinin 12 bin tl lik pc si varmış toplama

bu gece bende burdayım galibaa![]()
Abartma sende okadar param olsa toplamam gider MAcOsX alırımsaid abinin 12 bin tl lik pc si varmış toplama
.Ama sistemimde After effects ve Cinema4D çalıştığım için yarısı kadar diyebilirim 
hoş geldin
Abartma sende okadar param olsa toplamam gider MAcOsX alırım.Ama sistemimde After effects ve Cinema4D çalıştığım için yarısı kadar diyebilirim
![]()

Abartma sende okadar param olsa toplamam gider MAcOsX alırım.Ama sistemimde After effects ve Cinema4D çalıştığım için yarısı kadar diyebilirim
![]()

Her ikiside tabi disk-ram-işlemci üçlüsünü unutma
AA veya cinema4D grafik gücümü işlemci gücümü ister?