TV üzerinden oyun oynamak

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
TV üzerinden oyun oynamak
Telim xperia z.Teli TVye bağlayıp oyun oynamak istiyorum.TV wifi destekliyor.Play storeda aradım ancak bulamadım.Bilgisi olan varsa yardım etsin.

Fatic

Fatic

Üye
Hdmi kablosu veya DLNA özellgyle yapabilirsin die biliyrum.

Invoke

Invoke

Üye
Wifi üzerinden direk bağlanabiliyor olman lazım, Xperia Cihazlar uygulaması olması lazım telefonunda, televizyonu görür direk bağlanırsın.

messevim

messevim

Üye
Hdml kablosu yok mu ? n8 de ben öyle yapıyorum. wifi ile falan uğraşmıyorum

Invoke

Invoke

Üye
hdmi varsa onlada olur ama wifi ile daha rahat olursun odanın istediğin köşesine geç :D

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Tabi wifi rahat ve suratli.Telefonda yalnız remote gibi,bir şey yani.Ancak fotoğraf ve vidyo görüntülüyor.Ben telimin ekranının tvde gözükmesini istiyorum :(

Invoke

Invoke

Üye
Tabi wifi rahat ve suratli.Telefonda yalnız remote gibi,bir şey yani.Ancak fotoğraf ve vidyo görüntülüyor.Ben telimin ekranının tvde gözükmesini istiyorum :(

:hmmm Tüm ekranın görüntüleniyor olması lazım, bilmiyorum seçeneklere filan bak. Ayarları vardır herhalde. Olmadı hdmi'a kaldın :D

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Seçeneklerde yalnız fotoğraf,müzik ve vidyo görüntülenebiliyor.Malesef tv duvara bağlı diye hdmi kulanamoyorum.

Invoke

Invoke

Üye

Bak burada tüm ekranı aktarabiliyorsun televizyona, ama televizyonda sony. Bilmiyorum farkı olur mu. Senin de bir şekilde aktarabiliyor olman lazım, diye düşünüyorum.

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki sony televizyonu olmalı :) Niye öyle uygulama yok ki anlamıyorum

Invoke

Invoke

Üye
Tabi ki sony televizyonu olmalı :) Niye öyle uygulama yok ki anlamıyorum

Sony olmadan aktarılıyordur ya, ben hiç öyle bir özelliği olmayan Xperia Ray'ime xperia zdeki media apps'ı yüklemiştim içindeki cihazlar uygulamasını da tabi. Teyzemlerdeki Samsung akıllı tvye bağlanmıştım :) Yani bir ayarı olması lazım.

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim,cihaz tvye bağlanıyor ancak yalnız müzik,fotolar ve vidyolar görüntüleniyor.Bende de samsung akıllı tv.Xda-da bana miracast önerdiler.O da bizim ülkede çok zor tapılır.

Üst Alt