Daha Ne Yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

hamza5806

Üye
    Konu Sahibi
Daha Ne Yapayım
arkadaşlar samsung galaxy w cihaza sahibim ve asphalt 8 oynamak istiyorum telefona one of a kind final 28.2 game mode kurdum
işlemci:1.8
ram:376
antutu:5938
oyunu açınca 10-15sn sonra oyundan atıyor ben daha ne yapayım ne yükleyeyim ki bu oyunu oynayayım aranızda oynayan var mı bi yardımcı olun lüfen

UpOneTR

UpOneTR

Üye
wifi veya data yı kapat dene bi.

-Emre

-Emre

Üye
benim romu deneyebilirsin :ehe (Wonderlight, forumda mevcut) sanırım o rom biraz eski. Bir de başka APK dene varsa apkmania'dan indir.

hamza5806

Üye
    Konu Sahibi
benim romu deneyebilirsin :ehe (Wonderlight, forumda mevcut) sanırım o rom biraz eski. Bir de başka APK dene varsa apkmania'dan indir.
hocam denedim senin romdan geçtim zaten touchwiz kullanıyordum poweramp ve duvar kağıdı değişimi olmadığı için birde asphalt 8 hiç çalışmadığı için geçtim bu roma:(eğer bi yolunu bulupta bu oyunu oynatmayı başarırsan bu forumun en popi romuna sahip olursun :D

- - - Eklendi - - -

üzgnüm dostum baya oldu kim bilir nerde görmüştüm
başka apk bul
neyse bpşver teşekkürler önerilerin için

UpOneTR

UpOneTR

Üye

buyur :)

• Beğen
Tepkiler: hamza5806

hamza5806

Üye
    Konu Sahibi
UpOneTR

UpOneTR

Üye
çok saol dostum ama bu apk data istiyormu yada apkmaniadan indirdiğim datalarla uyuşurmu acaba?

evet data şart
telefonda şuan asphalymt yukluyse kaldirmadan bunu kur değiştirilsinmi dediğinden evet dersin

UpOneTR

UpOneTR

Üye
apkmania dataları uyuşur sorun olmaz

hamza5806

Üye
    Konu Sahibi
denedim baya stabildi hemen girdi ama ne yazikki kasa kasa oynattı ve oyundan attı cidden napıcam bilmiyorum ama benim anlamadığım galaxy s2 bu oyunu çok çok iyi fps de oynatıyor bizim cihazında bi 15-20 fps de oynatması iyi olurdu bu da v1 00 blkide ondan oluyor bilmiyorum ama umalımki bi ilaç falan çıksın çünkü ben şuan telefonun max gücüne ulaştığını düşünüyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
telefon modelin neydi?

hamza5806

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
başka wonder ler de aynı sorun var mı acaba ?

ali.clay

ali.clay

Üye
Kardeşim gel oturup ağlayalım. Bizim wonderdan çektiğimizi gelin kaynanadan çekmiyodur.
Bende çalıştıramadım asphalt 8 i. Oyun menüde çok hızlı hiç kasmıyo tam açıyom arabalar geliyo. Gaza basacaz ama nerdee ekran öle kalıyor. Oyundan atıyor sonrada.

• Beğen
Tepkiler: hamza5806
Takipçi Satın Al

Üst Alt